streda 9. marca 2016

Ďalší dlhotrvajúci úlovok


Od minulého roka sa naplno rozvinula moja vášeň pre dlhotrvajúce mastné tiene. Túto lavínu spustilo Color Tattoo, ktoré sú proste tiene tejto dekády a postupne objavujem ďalšie. Musím sa priznať, že som neskutočne prekvapená z kvality drogériových výrobkov, kde za pár eúr zoženiete krásne farby a dobrú kvalitu. K týmto dvom kategóriám si môžete ešte pridať aj mega cenu obzvlášť ak ich kupujete na internete.


A poďme k tomu môjmu! Mojím najnovším úlovkom je Rimmel Scandaleyes v odtieni 011 Bluffing. Odtieň Bluffing je krásna bronzovo/taupe farba, ktorá je ideálna na každý deň. K očnému líčeniu popravde s týmto tieňom vôbec netreba veľa - vystačí si ako monotieň, čiže ho len nanesiete na celé viečko a nanesiete hojne špirály. Výsledok je rýchly a naozaj pekný. 

Tieň drží ako prikovaný, mne osobne bez bázy do večera. Chcela by som dodať, že našťastie nemám mastné viečka, takže mne držia bez bázy všetky tiene (klop, klop, klop). Len tak mimochodom - tento swatch som robila na ruku asi pred mesiacom v sobotu okolo 9.00 ráno a tieň mi vtedy ostal na ruke do večera - a to som varila a umývala riady. Tieň je inak super aj ako báza - ak si chcete napríklad robiť hnedé smokey eyes, krásne potom zvýrazní farbu tieňov. 

Ako ste si mohli všimnúť, tieň je v tvare ceruzky takže na nanášanie nepotrebujete v podstate nič len samotný tieň a váš prst, ktorým ho rozotriete pri okrajoch do stratena. Ak vám vadí ručná práca, siahnite bez strachu po štetci :)



Ako som spomínala vyššie-  tú cenu, keď som si ho vyberala ja, stál na http://www.parfemy-elnino.sk/ do dvoch eúr, čo je proste bezkonkurenčné. Malá rada na záver - v tej super nízkej cene tam ostal ešte odtieň Trespassing Taupe (podobná tejto farbe), ktorý včera večer stál 1,28€. Inak na elnino majú strašne často veci za takéto prapodivne nízke ceny, odporúčam presmerovať čas prokrastinácie na túto stránku, nájdete tam aj to, čo by ste nečakali.

A čo vy? Našli ste niekedy na nejako e-shope niečo až podozrivo lacné? Kúpili ste si to? Čo to bolo? Ako ste na tom s mastnými tieňmi? Máte ich radi?

12 komentárov:

  1. Už som po týchto tieňoch pokukovala a po tejto recenzii už nie je o čom a určite ich v najbližšej dobe kupujem :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám teda raději lesklejší stíny, ale tento matný může na oku vypadat dokonale. Musím se podívat, jaké ještě mají odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podla mna je super, mam doma dva odtiene a idem urcite na dalsi!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne tento mám, som s ním nadmieru spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já tuhle tužku mám ve zlaté, a ta je taky super.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. som minule po nich pokukovala, ale po tej modrej, tá vyzerá geniálne aj Getthelouk ju veľmi chválila :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne