piatok 11. marca 2016

Dermacol nová predajňa v Auparku



Vedeli ste, že značka Dermacol teraz oslavuje 50 výročie? Ja vôbec! Aj keď pravda je taká, že túto kozmetiku poznám ešte od mojej babky, takže asi na tom niečo bude. Dermacol je hádam jediná značka, ktorá so mnou vyrastala a vždy sme od nej mali niečo doma. Verím tomu, že keď sa opýtam 90% dievčat v mojom okolí, že odkiaľ poznajú Dermacol, tak povedia, že z kúpeľne :) 



50 výročie sa nesie v znamení diamantov, šampanského, darčekov a hlavne v znamení posúvania hraníc. Či už posúvania hraníc pri prezentovaní nových výrobkov (Dermacol parfémy, recenzia tu) alebo pri otváraní novej zážitkovej predajne! 

Nová predajňa sa nachádza v Auparku v BA a jej predzvesťou bol malý stánok, ktorý Dermacol otvoril na jeseň minulého roka. Ak bol stánok skúška toho, či sa Dermacol ujme verím tomu, že skúška vyšla a vyvrcholila krásnou predajňou. Poviem vám úprimne, predajňa je raj pre kozmetické maniačky!

Uznajte samé!


Predajňa ukrýva cez 200 farieb lakov na nechty, neskutočný výber odtieňov make-upov, všetky  vône Aroma Rituals, darčekové balenia či limitky.








Čo je zaujímavé a možno by ste si nevšimli sú dve veci - prvá je tento obraz, ktorý je vytvorený z drahokamov a výrobkov Dermacol. Ak budete niekedy v predajni zastavte sa pri ňom a spočítajte, koľko výrobkov tam nájdete :)


A druhá vec je táto vitrínka hneď pri dverách - Dermacol pri 50 výročí prišiel s naozaj veľkolepou súťažou, do ktorej sa môže zapojiť každý, kto nakúpi nad 20€. Prečo je súťaž veľkolepá? Pretože vyhrá 150 zákazníkov a hlavných cien je hneď 50! 50 zákazníkov vyhrá limitovanú edíciu prsteňa z ružového zlata s diamantami. Prsteň uvidíte naživo na predajni a je naozaj krásny. Je elegantný, jednoduchý a bude krásnou ozdobou každej ženy, ktorá ho vyhrá. Registrácia nákupu nad 20€ a podrobnejšie pravidlá sú na www.dermacol50.sk/ alebo .cz.



S otvorením novej predajne som od Dermacolu dostala krásny darček a ako poznám seba, ja by som bola zvedavá, čo to bolo, tak sa rada podelím aj s vami. Dermacol vytvoril tašku, ktorá obsahovala mimo iného aj ich najlepšie produkty - super krycí make-up (Make up cover - strašne sa teším, lebo je to ich najznámejší a najpredávanejší výrobok a ja som ho ešte nikdy nemala), riasenku a červený rúž na pery. Čo ma úprimne potešilo najviac bolo zrkadlo, pretože ako natáčam videá zistila som, že nemám doma veľké zrkadlo, v ktorom sa dajú robiť pekne vlasy. Tak už ho mám tak točenie pôjde ešte ľahšie!A okrem toho boli v taštičke ešte letáčiky o novinkách, voňavé zošity a poukážka na profesionálne líčenie dvorným vizážistom Dermacolu! Juch :))




Inak môj týždeň sa niesol tiež v znamení Dermacolu a musím sa pochváliť týmto krásnym lakom na nechty. Je to odtieň 20 Violet Stardust -a je to krásna fialovo trblietkavá farba. Lak som skúšala s podkladovým telovým lakom ale zistila som, že trblietky sú tak nahusto, že ho nie je treba. Odvtedy ho používam na podkladový zlupovací lak a funguje krásne! Lak pôsobí priam až sviatočne, alebo na nejakú udalosť. Mňa tento týždeň čakalo divadlo a cez víkend dve oslavy, takže to do seba pekne zapadá!



Na piatok teda všetky novinky z tejto značky (inak vedeli ste, že Dermacol vlastnia manželia Komárovci - pričom pani Komárová je češka a jej manžel je slovák?) a ja vám vrelo odporúčam ísť navštíviť prekrásny obchodík, ktorý sa inak nachádza na prízemí hneď pri hlavnom vchode v Auparku. V peňaženke ani nemusíte mať výplatu, pretože Dermacol je dostupný dovolím si tvrdiť, že skoro pre každého.

Tak si užite piatok a v nedeľu sa vidíme vo videu :) A nezabudnite mi nechať komentár o vašich dojmoch k Dermacolu :)

Aký je váš obľúbený výrobok? Kedy ste o Dermacole počuli prvýkrát? Máte nejaký výrobok doma? Boli ste v ich predajni?

14 komentárov:

  1. Nevedela som, že Dermacol má už aj predajňu. Od Dermacolu mám korektor a som celkom spokojná s ním :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni mali aj predtým, ale v centre mesta a podľa mňa dobre urobili, že išli do Auparku :)

      Odstrániť
  2. dermacol zboznujem a dost vela produktov pouzivam. a hned chcem aj redajnu v ke, aspon stanok :) inak aky to pouzivas ten zlupovaci lak? nech okostujem aj ja ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lak mám od Miss Sporty a je podľa mňa fakt super :) keď používam trblietavé laky tak len s ním, recenzovala som ho tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/06/zlupovaci-lak-na-nechty.html

      Odstrániť
  3. Tiež som na nich vyrastala:) A tie produkty od Aroma Rituals zbožňujem a do predajen sa určite pôjdem mrknúť!
    Chcela by som ťa pozvať na môj blog:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pomóóóóc!! Asi budem v Auparku častejšie... inak to proste nevidím :D Milujem Dermacol (a Alverde) a o takejto predajni môžem v Skalickom aj Senickom okrese len snívať... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz je inak v Auparku čo pozerať :) samé dobré obchody tam pribudli :)

      Odstrániť
  5. Keď najbližšie zájdem do Bratislavy tak tú predajňu určite omrknem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no už viem kam zajtra pôjdem, aj keď osobne Aupark nemám moc v láske :) a ten spomínaný zlupovací lak mám aj ja a je fakt super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No treba návštevu spríjemniť niečím dobrým pod zub a zakončiť poriadnym nákupom :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne