sobota 26. marca 2016

Video: Ako upraviť suché a namáhané vlasy


Veľmi často sa ma pýtate na moju vlasovú rutinu tak som vám ju s radosťou natočila. Nie je to naozaj nič zložité ani prevratné, ale dúfam, že poteší!


Stále platí, že ak by ste chceli vidieť nejaké video tak mi napíšte do komentárov tu alebo na môj youtube a ja ho veľmi rada pripravím!


A čo vy? Máme rovnaký postup?

16 komentárov:

  1. Ďalšie skvelé video:) a vlasy máš naozaj krásne:) ja si ich nefénujem, iba nechávam voľne vyschnúť. A určite by ma potešilo video ako sa staráš o svoju pleť, čo používaš a tak♡
    A určite sa zapoj do mojej giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi pekne dakujem za krásny komentár :) Ja fénovanie neznášam, len bez neho by mi bohužiaľ vlásky schli strašne dlho, takže čakám na leto :)

      Odstrániť
  2. Pekné video, ale tie tmavšie vlasy sa ti podľa mňa oveľa viac hodili :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? No každopádne toto je len dočasné a predpokladám, že v zime sú späť :)

      Odstrániť
    2. No podľa mna si vyzerala zaujímavejšie a tie vlasy pôsobili oveľa zdravšie :) ja som tiez brunetka tmava a experimentujem, ale vždy sa vrátim k tmavým tak po troch mesiacoch späť... Jediné co som nemala tak este úplne blond, ale nemala som od toho ďaleko :)

      Odstrániť
    3. veru nielen pôsobili, ale aj boli :/ Tak uvidíme o pár mesiacov ako dopadnem :)

      Odstrániť
  3. Kolko krat do tyzdna si umyvas vlasy? Nezatazujes ich zbytocne tolkymi olejmi a inymi pripravkami?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zvyčajne 2x :) a co sa týka tej záťaže práveže uplne naopak- tým ze mam vlasy neskutočne suché (a posledné farbenie im nepridalo) tak bez olejov, masiek a rôznych ser su vlasy nerozcesatelne a naozaj nepouzitelne :/

      Odstrániť
  4. Fúkanie neznášam taktiež :D ale bohužiaľ som vždy lenivá si vlasy umyť skôr aby preschli samé :D inak opäť super videjko, veľmi ti to pristalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc :) Ja si ich umývam večer a neviem si predstaviť spať s mokrou hlavou :/

      Odstrániť
  5. Super video =)
    seulementteresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvělé video :) přiznám se, že péči o vlasy docela flákám, ale vzhledem k tomu, že je nemám barvené a nechávám si je uschnout bez fénování, tak vypadají naštěstí pořád dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mohla by si spraviť video My husband does my make-up :) alebo make-up bez zrkadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Môžem sa opýtať ako dlho si farbíš vlasy? Lebo sú naozaj lesklé :) Mne sa to nedarí dosiahnúť ani počas dobrej starostlivosti o ne.

    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne