utorok 15. marca 2016

Video recenzia so všetkým čo k nej patrí- Bioderma Hydrabio Perfecteur


Ako som cez víkend sľúbila mám tu pre vás utorkové video! Dnes to bude historicky prvé video, ktoré sa bude venovať recenzii produktu a dnes nie hocijakému! Tento týždeň Bioderma na Slovensku predstavuje svoju absolútnu novinku Bioderma Hydrabio Perfecteur. Je to pomerne revolučný výrobok, pretože je to lekárenská báza pod make-up, ktorá zároveň hydratuje, vyhladzuje a čo je hlavné neupcháva póry. Všetko o tom ako funguje a ako s ňou obstál make-up po celom dni uvidíte vo videu :)




 V súčasnosti bázu používam už vyše dvoch mesiacov a úprimne je to najlepšia báza akú som kedy mala. Ja som sa na blogu nikdy netajila tým, že nie som fanúšikom podkladových báz, pretože si pleť po nich dávam dokopy týždeň, ale po tejto báze sa s pokožkou absolútne nič nedeje. Nie je vysušená, vyhádzaná ani nič obdobné. Báza je proste úžasný základ, ktorý zjednotí pleť a pripraví ju na nanášanie make-upu.

Ak aj vaša pokožka zle reagovala na drogériové bázy, máte tu víťaza :)

 Viac info ako vždy na www.bioderma.com. Ja dúfam, že sa vám toto video páčilo a ak áno nezabudnite sa prihlásiť na odber a dať mu páčik :)

A čo vy a bázy? Používate ich? Reaguje na ne vaša pokožka dobre? Sledujete novinky značiek?

5 komentárov:

  1. Odpovede
    1. ak potrebuješ aby make up vydržal dlhšie fakt super vec:)

      Odstrániť
  2. Ahoj, pod videom mas produkty, ktoré si použila a chcem sa spýtať konkrétne na korektor Bioderma sebium - to je aky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, Sébium Al Corector :) samotný korektor som minula tak ešte dopoužívam tú zelenú časť, lebo je fakt dobrá :) staršia recenzia tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/recenzia-sebium-al-korektor-bioderma.html

      Odstrániť
  3. Bázy naozaj nemusím, ale táto je asi jediná ktorá ma zaujala :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne