pondelok 28. marca 2016

Vykompenzujte si večer tento deň :)


Na Veľkonočný Pondelok sa mi žiadala nejaká recenzia do sprchy a nemám doma momentálne lepšie výrobky, ako tieto. Prečo?Lebo tieto výrobky musíte vyskúšať. Prečo? Lebo nič voňavejšie v drogérii nenájdete!
Ziaja sa v poslednej dobe nejako rozbehla -otvára nové obchody, skrášľuje si stránky, zlepšuje e-shopy, proste stáva sa ľahko dostupnou a prekvapuje neustále novým tovarom. Jednou z aktuálnych noviniek je aj rad Cupuacu, ktorý je určený pre všetky vekové kategórie a každý typ pleti. Všetky Cupuacu výrobky obsahujú vzácny olej z amazonskej palmy Cupuacu, makadamiový olej, bambucké maslo, skvalén a D Pantenol.
 

Mňa z Cupuacu radu najviac zaujal sprchový gél a peeling, ale teraz ako ich používam viem, že budem pokračovať s ďalšími výrobkami. Gél má 500ml a cenovo sa pohybuje okolo 3,6€. Pre mňa to bola láska na prvý pohľad, pretože tá vôňa je jednoducho dokonalá. Sprchový gél vonia ako mix hnedého cukru, orieškov, vanilkových luskov a mandlí. Tá najkrajšia sladká vôňa, akú si dokážete predstaviť. Vážne je na zjedenie a zaručene na dobrú náladu! Gél obsahuje akoby jemné trblietky, alebo jemný lesk a mám pocit, že pokožka má po osprchovaní o čosi krajšiu farbu. Alebo len ja mám takú dobrú náladu a všetko sa mi zdá krajšie. 


Ešte lepší, ako sprchový gél je peeling. Jeho vôňa je asi 10x intezívnejšia, čiže ak sa vám páčila vôňa sprchového gélu z peelingu odpadnete :) Zase intenzívne sladká vôňa - verím, že u mnohích to bude láska na prvý ňuch. Peeling je stredne hrubozrnný, čiže ideálny pre normálnu pokožku. Je veľmi dobrý na celé telo a aj na nohy. Na tie inak začnite trochu viac myslieť, ani sa nenazdáte a budeme z botníkov vyberať sandále. Peeling nechá pokožku príjemne hladkú a neskutočne prevoňanú.


Za mňa Cupuacu výrobky asi prekonali výrobky s kozím mliekom. Tá vôňa je proste neprekonateľná a je jednoducho úžasná! Ak vás lákajú Ziaja výrobky zoženiete ich v kamenných obchodoch Ziaja pre teba v:
  • Aupark Košice
  • Forum Poprad
  • Trnava City Aréna
  • Trenčín OD Prior
Ak nie ste blízko ani jedného mesta skúste stránky http://ziaja.sk/ alebo http://www.fortis-slovakia.com/ 

Dúfam, že ste si dnešok užili bez nejakých traumat a že budete celý rok zdravé a krásne! 

A čo vy? Boli ste dnes vyšibané? Obliate? Kde? Koľko vody? Čo hovoríte na Cupuacu? Boli ste už v Ziaja predajni? Ktorej?


8 komentárov:

  1. Ziaja je môj miláčik :D
    Ešte by som doplnila, ze zohnať sa dá aj v Ba v tescu na kamennom.
    Recenzovane výrobky by som rada vyskúšala, ale je tam riziko ze po tej vôni dostanem chuť na sladkosti:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to je pravda, len tam nie je istota, že tam bude všetko :/ kiež by malo Tesco taký sortiment ako tie Ziaja obchodíky to by nám bolo v BA hej :)

      Odstrániť
  2. Musím konečne vyskúšať niečo od Ziaji! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá to fajn, ale som skôr za klasické mlieko od Ziaja :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ktoré myslíš klasické? To kozie? Ak áno, tak súhlas aj to je super!

      Odstrániť
  4. To musi byt lahodka!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne