streda 2. marca 2016

Weleda mandľové čistiace pleťové mlieko


Krémové odličovače ma ešte stále veru neomrzeli! Pleť podľa mňa očistia dôkladnejšie, sú šetrnejšie a odličovanie vlastnými prstami je príjemnejšie ako vatovým tampónikom. Zatiaľ som mala tuším 4 odličovacie mliečka a okrem Hauschku by som sa s kľudom vrátila ku každému (dôvod v najbližšom empties). Teraz mám na poličke opäť ďalšiu super novinku, ktorou je mandľová Weleda.


Weleda sa aj pri tvorbe tohto odličovacieho mliečka držala svojich klasických balení, ktoré podľa mňa len tak ľahko neomrzia. Klasická vytláčacia hliníková tuba má pekný ružový obal, ktorý vo mne hneď evokuje, že výrobok bude určený pre citlivú pokožku. Tuba má 75ml čiže predpokladám, že mliečko mi vydrží cca 3-4 mesiace.


Základom mandľového čistiaceho mlieka je mandľový olej, ktorý je super pre suchú a citlivú pokožku. Samotné mliečko má veľmi jemnučkú vôňu, v ktorej veľmi veľmi jemne cítite orechy. Neviem, či by som tú vôňu identifikovala, keby som nevedela o aký výrobok ide, ale takto tam cítim, také tie mandle v šupke. 
Mliečko má rovnakú konzistenciu ako všetky mliečkové odličovače - stredne hustú, dobre sa nanášajúcu a rozotierajúcu. Čo sa týka použitia to je fakt jednoduché - nanesiete na nalíčenú pleť a krúživými pohybmi vmasírujete do pokožky. Následne odstránite navlhčeným uterákom alebo vatovým tampónikom. Naozaj jednoduché a príjemné!
Jedinú vec, na čo si treba dať pozor sú očká! Na tie mliečko nepatrí!


Verím, že zloženie tentokrát poteší :)) Mlieko je testované aj pre atopickú pokožku a obsahuje iba čisté prírodné suroviny. Na obale nájdete aj certifikát NATRUE, ktorý znamená garanciu najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky. Mlieko neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumáciu ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.


Predpokladám, že toto mliečko mi akurát vystačí do leta, kedy ho vymením za nejaký ľahší (asi vodový) odličovač. Zatiaľ som však mega spokojná a je radosť odličovať sa s ním každý večer.

A čo vy? Ako sa odličujete radšej? Vodou alebo krémom? Čo máte teraz?

10 komentárov:

  1. Já mám radši vodu, nevím proč, ale weledu mám celkově ráda. Docela mě krém na odličování zaujal možná vyzkouším:)

    Dnes u mne na blogu Army outfit :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Weledy jsem si objednala mandlový sprcháč, jako úplně můj první produkt od Weledy, tak uvidíme :D
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta mandlová řada mě zaujala, ale zatím jsem nic nepořídila :) Já odličuju micelárkou.

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa v lete asi zase vrátim k micelárke, ale dovtedy si užívam mliečka :)

      Odstrániť
  4. Určite by som ho prijala aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najnovšie som toto mlieko začala používať aj ja. Je veľmi jemné, naozaj ako šité na moju pleť, lebo mlieko, čo som mala pred tým, ma trochu dráždilo, najviac popri očiach. Síce je v návode napísané, že do okolia očí, by sa nemalo nanášať, ale mne vôbec neprekáža. Vôňa mi trošku pripomína marcipán :) Inak mám z tejto rady aj madlové telové mlieko a tiež je skvelé, už sa chystám na mandlový sprchový krém.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne