sobota 5. marca 2016

Zubná pasta Mediblanc


Posledné mesiace som bola trochu rozšafná na parfums, takže som si doma nahromadila toľko vzoriek Medi Blanc Whitening pasty, že by som kľudne inú pastu ani nemusela dva mesiace kupovať. Aby ste chápali - posledné mesiace parfums ako darček pribaľuje práve túto pastu, takže ak si tam niečo kúpite dojde vám spolu s vašou objednávkou. Ja som mala 4 objednávky, moja mamina, ktorá neznáša vzorky mala 2 objednávky čo spolu robíb 6 pást. A to sa potom už naozaj dá testovať aj tester. Ak nepoznáte značku Medi Blanc nevadí, ja som pred mesiacom nebola o nič múdrejšia. 
Značka si svoju obľúbenosť vybudovala jednak na dobrých účinkoch a jednak na kvalitnejšom zložení.  Neobsahuje syntetické sladidlá, SLS / SLES ani dráždivé konzervanty. Ako jedna z mála pást je dokonca bez fluoridu, peroxidu a parabénov.

Medi Blanc má vo svojom portfóliu tri pasty - bieliacu, pre citlivé zuby a na ochranu ďasien. Škoda, že nedali na výber z každého druhu, mňa osobne by rovnako ako táto bieliaca lákala aj tá pre citlivé zuby. Vyššie som spomenula, čo všetko pasta neobsahuje ale rovnako zaujímavé je aj to, čo pasta obsahuje. Nájdete v nej mikronizované siliky (čo sú častice, ktoré na seba vedia naviazať dvakrát väčšie množstvo nečistôt ako samé vážia), mikronizovaný fosfát (chráni a posilňuje zubnú sklovinu) a prírodné sladidlá (vďaka ktorým si udržíte dlhšie svieži dych).

A teraz okom recenzentky :) čo ma prekvapilo je, že pasta má v celku divnú chuť. Ako som čítala, že má v zložení mätu, čakala som niečo ako Marvis, ale výsledok je skôr niečo ako Lacalut. Nie je to zlé a po dvoch použitiach si zvyknete, len nie je to ani bežná zubná pasta. 
Čo sa týka samotného účinku, paste treba uznať, že výsledok uvidíte asi po 4 použitiach. Nebudete síce ako Ross Geller po bielení zubov, ale výsledok naozaj uvidíte. Zuby sú navyše lesklejšie a aj keď si po nich prejdete jazykom sú jemnejšie.


Ak si teda niečo plánujete kupovať z parfums nezabudnite si prihodiť do košika zdarma darček, aspoň vyskúšate fancy pastu. Ja mám vystarané o pasty na cesty na najbližší rok, tak možno ešte niekedy pribudne recenzia po dlhšom čase.

A čo vy? Ste ochotné investovať do pasty? Koľko? Skúšali ste bieliace pasty? Alebo profesionálne bielenie?

10 komentárov:

  1. Tuhle pastu chci už dlouho vyzkoušet, takže vzorek by byl super. Ale když já z Parfums zrovna nic nepotřebuji :-(
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda, ale možno bude ešte pokračvať a dovtedy sa ti niečo minie :)

      Odstrániť
  2. Mám rada zdarma darčeky, aj ked tie vzorky sú niekedy na nervy, no vidím, že tieto sa oplatili. :D

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tým, že toto je v podstate cestovné balenie je super :)!

      Odstrániť
  3. Také mám těchto vzorků dost a pasta mně celkem baví.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mam tak isto vzorku ale chuť mi nepripadala nejaka extra iná dokonca som uvažovala o jej kúpe ale to sa ešte uvidí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež mám doma túto vzorku, zvyčajne na mňa bieliacie pasty neúčinkujú, no táto je výborná!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jich mám pět a už bych taky uvítala i nějakou miniaturku parfému :D Ještě jsem ji nezkoušela, schovávám na cestování, tak uvidíme :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne