štvrtok 7. apríla 2016

Ranný budíček s Dermacol Wake make-upom


Keď som pred pár mesiacmi som na Instagrame videla pri nejakom Dermacol príspevku otázku, že prečo rušíte Hľuzovkový make-up- skoro som odpadla. Človek po rokoch hľadania toho!! make-upu konečne nájde ten svoj a oni ho prestanú vyrábať..Povedala som si, oky pýta sa baba z ČR, kým toto rušenie dôjde aj k nám stihnem sa zásobiť. Nestihla som. Odtieň číslo 2 už proste nikde nebol a nie je. Každopádne Dermacol danej dievčine odporučil Wake make-up čo bolo odvážne tvrdenie a ja som sa ho rozhodla otestovať.


Ak sa make-up volá Wake z nejakého divného dôvodu vo mne budí dojem, že je to make-up na jar :) Viete, že jar, kvitnutie, zobúdzanie sa, čerstvý svieži look.Takže som si ho teda na jar nechala a ako prišla, začala som ho používať. Najprv raz, na otestovanie cez víkend a potom zrazu v pondelok, utorok....a stále! Nemyslím si, že je to náhrada Hľuzovkového make-upu, ale myslím si, že je to vynikajúci make-up, ktorý sa oplatí vyskúšať.

Aj po dlhodobom používaní trvám na tom, že make-up je ideálny na jar a jeseň, pretože nie je ľahký ale nie je ani hutný. Má ideálnu strednú konzistenciu práve na toto ročné obdobie. A to je dôvod prečo mi nenahradí Lanýžový make-up - ten bol hutnejší, výživný a super na zimu. Make-up mám zase v odtieni 2 čo je super farba, ktorá vám dá krásnu farbu a mne osobne sadne úplne ideálne.

Make-up má super krytie už pri ,,prvej" vrstve a môžete ho buď vrstviť, alebo nechať tak a čo treba dokryť korektorom. Ja pri ňom korektor skoro vôbec nepoužívam, z toho krytia som úprimne nadšená. Foto hovoria viac ako text:


 V jednej vrstve prekryje začervenanie, vyrážky, kruhy pod očami a pleť krásne zjednotí a dodá jej farbu. Kým 2 v Hľuzovkovom make-upe, bola v celku biela vo Wake verzii dodá pleti peknú farbu - čím reálne budí dojem, že je pleť zobudená a pekná. Určite s ním natočím aj nejaké video, takže ak nestačia fotky dôkazového materiálu bude ešte viac. 

Make-up drží pekne celý deň - ale s týmto problém nemávam nikdy, takže ja oceňujem najmä to krytie a peknú farbu, ktorú dodá pokožke. Ozaj nanášam ho štetcom, tak mi príde výsledok najkrajší!

V závere som síce stále smutná, ale spokojná. Objavila som ďalší kvalitný make-up so super krytím a ostáva mi dúfať, že na trhu vydrží dlhšie ako ten predtým :))

A čo vy? Tiež ste mali nejaký obľúbený výrobok, ktorý prestali vyrábať? Aký? Mali ste niekedy Dermacol make-up? Ktorý?


24 komentárov:

  1. A je dobrý na suchú pokožku so sklonom k akne?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na suchú určite a tým, že kryje je podľa mňa super :)

      Odstrániť
  2. Makeup vyzerá veľmi dobre, možno by som sa po ňom mala pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Radím :) aby ho potom náhodou nezrušili a nebolo neskoro :)

      Odstrániť
  3. Pleť ti dělá skutečně krásnou a sjednocenou, ale make-upy od této značky prostě nesedí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuujda to je škoda :/hlavne na nich nezanevzri, lebo veľa výrobkov je fakt super!

      Odstrániť
  4. Už se mi stalo víckrát, že přestali vyrábět můj oblíbený výrobek. Naposled to byl odličovač Vichy. Na tento makeup Dermacol jsem zatím moc dobré recenze nečetla, je super, že ti sedne

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Ja som čítala len dve a tie v podstate súhlasili somnou, ale 100 ľudí 100 chutí :)

      Odstrániť
  5. Akú typ pleti máš ? Na akú si myslíš že sadne ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám suchú, čiže podľa mňa je ideálny na suchú a zmiešanú :)

      Odstrániť
  6. Myslis ze je vhodny aj na zmiesanu plet? A kolko stoji? Dakujem ☺

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skor by som povedala, ze na suchu a normalnu. Na zmiesanu bude podla mna moc hutny :/ a stoji 10 € :)

      Odstrániť
  7. Krásně kryje =)
    seulementteresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pokud bude na suchou plet, urcite vyzkousim. Na tobe vypada dobre ;)
    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pokud bude na suchou plet, urcite vyzkousim. Na tobe vypada dobre ;)
    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám taký výrobok... Milovala som malinový sprej od Baley a od minulého leta nikde :/

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som malinový sprej Balea videla a ja voňala včera v DMke v Retre v BA :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne