pondelok 4. apríla 2016

Vitaj Vipera!


Myslím si, že každá blogerka svojim čitateľom rada prináša výrobky, o ktorých ešte nemali možnosť počuť a neobjavujú sa všade. O to viac ma potešila, keď som pred pár týždňami som dostala možnosť vyskúšať rôzne nové značky z e-shopu http://budkrasna.eu/. Na stránke majú v podstate len značky, ktoré podľa mňa väčšina z vás nepozná, a ja vám niektoré rada predstavím. Ako napríklad taká Vipera - na Slovensku pravdepodobne neznáma značka, ale v Poľsku roky obľúbená a rokmi zabehnutá.


Čo ma zaujalo asi najviac bol krásny sypký púder s labutienkou. Labutienkové púdre som už nejaký čas nevidela a úprimne tento mi prišiel rozkočný. Romantická labutienka proste zlákala moje oko a už som sa nevedela dočkať, aký bude samotný púder. 


Púder pomerne dosť predčil moje očakávania. Má totiž slovensky nezvyklú farbu a ako jeden z mála myslí na bledule. Vidíte to? Má ružokovkastý podtón! Hovorím si - wow! Neviem, či som už niekedy mala púder s takýmto podtónom a som absolútne nadšená. Úplne sedí mojej farbe pleti - krásne sa prispôsobí a zafixuje make-up. Ak teda neznášate žlté farby púdrov, našla som konečne ružový! 

Okrem ružového podtónu sa mi navyše páči aj jeho pudrová vôňa. Všade počujem toto prirovnanie, ale málo púdrov v dnešnej dobe vonia púdrovo. Tento vonia presne ako má, a ak máte radi pudrové parfémy budete zbožňovať aj tento púder.


Čo sa týka jeho pudrových vlastností opäť super. Krásne jemnučko namletý, nanáša sa ľahučko a efektívne. Ja mám suchú pleť, čiže púder je pre mňa fixátor make-upu a fixuje ho naozaj pekne. Nerobí žiadne vrstvy, negrčkavie make-up - urobíte tenučký fix make-upu, ktorý vôbec nie je vidieť. Ozaj, ešte aby som dodala -používam ho so štetcom nie labutienkou. Tá je síce naozaj rozkošná, ale štetec je jednoducho štetec. 


Púder stojí 6,5€ a má 15gramov. Niet čo dodať, prvé testovanie dopadlo super!

A čo vy a neznáme značky? Lákajú vás či sa ich skôr bojíte? Preferujete výrobky s ružovým či žltým podtónom? Páčia sa vám púdre s labutienkou?

19 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Púder s labutienkou som nemala ani nepamätám... preferujem väčšinou sypké, ktoré nanášam štetcom, ideálne transparentné a jemne zmatňujúce (: ale ak by šlo o podtón, tak oranžový (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď mas rada oranžové podtóny to aj celkom závidím to sa ti hneď hľadajú ľahšie :)

      Odstrániť
  3. Nerada skúšam neoverené značky, preto som rada za takéto recenzie aj neznámych značiek:) Labutienka vyzerá rozkošne, krásna je :)

    SimpleHappyMum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som moc rada ze som priniesla nieco nove co zaujalo :)

      Odstrániť
  4. Ta labutienka je naozaj rozkosna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak pomôže info tak Vipera kozmetika má stojan na Kamennom námestí v TESCU :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Labutenka je nadherna a super, ze pudr je do ruzova ;)

    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Labutenka je nadherna a super, ze pudr je do ruzova ;)

    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak ted jsem si vybavila jedny ze svých prvních očních stínů, snad 15 let staré, byly od této značky. Já měla takové trio do hněda a mamka stejné v modrém :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. púder si môžete objednať na tomto linku: http://budkrasna.eu/produkt/vipera-sypky-puder-s-labutienkou/ a ak sa Vám páči konkrétne labutienka, môžete si objednať len ju tu: http://budkrasna.eu/produkt/vipera-labutienka-gallant/
    Momentálne máme -15% zľavu na celý nákup tak objednavajte :)
    Vaša Zuzka - Buď krásna

    OdpovedaťOdstrániť
  10. znie to dobre a perfiš cena :) a super,že je bledučký, ja som tiež bledulka :) inak ružový podtón má aj minerálny fixačný od Cougar, čo som nedávno testovala
    Drew's Beauty - recenzia kozmetiky Cougar

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne