utorok 3. mája 2016

Avon Ideal Flawless - ľahký ale krycí


Pred pár rokmi som mala na blogu recenziu tuhého make-upu (tuším Dermacol) a doteraz na neho spomínam ako na jeden z najlepších make-upov,aké som kedy mala. Ako to už býva, čo je dobré to sa zvykne prestať vyrábať, takže som o tento dobrý make-up prišla skôr, ako som si stihla urobiť nejaké zásoby. Odvtedy som došla do styku s dvoma tuhými make-upmi, ktoré boli síce dobré,  ale nič také, kvôli čomu by som plakala keby sa to prestalo vyrábať. Môj lov na tuhé make-upy však neprestal, pretože ak raz nájdete niečo, čo vám sedí budete dúfať, že sa táto skúsenosť ešte niekedy zopakuje. 


Ak ste tuhý make-up ešte nemali, prichádzate podľa mňa o veľa. Tuhý make-up je totiž najpohodlnejší make-up aký si dokážete predstaviť. Je zvyčajne balený spolu s pohodlnou špongiou, vďaka ktorej nemusíte rozmýšľať čím ho budete nanášať, pretože s ňou to ide naozaj najlepšie. Make-up máte teda pohodlne nanesený raz dva a zvyčajne veľmi pekne a naozaj rýchlo. 


Presne na takomto pohodlnom princípe funguje aj posledný make-up v mojej zbierke - Avon Ideal Flawless. Make-up sa nachádza v peknom kompaktnom balení, kde nájdete zrkadlo, samotný produkt a už spomínanú hubičku. Make-up je zvyčajne mierne mazľavej konzistencie a nanáša sa pohodlne hubkou. Hubkou proste prejdete po make-upe a rozotriete na pokožke. Moja skúsenosť s týmito make-upmi len potvrdzuje, že hubky sú zvyčajne fakt super navrhnuté a nanášajú len toľko produktu koľko treba, aby bola pleť pekne prekrytá a make-up sa nevsiakal do hubky. 


Tento Avon mi nesmierne pripomína ten neexistujúci Dermacol. Má super farbu (odtieň Ivory), neskutočne dobrú konzistenciu a krásne sa s ním robí. Make-up mám na tvári bezchybne nanesený za dve minútky a s hubkou si kľudne doďubkám aj korektor. Inak je to super vec na cesty - jednak pohodlné balenie a jednak nepotrebujete štetec. 


Čo sa týka samotného make-upu, má stredné krytie a je veľmi príjemne ľahký. Na pokožke vydrží veľmi pekne cca 10-12 hodín a potom sa začne vytrácať. Mne sa páči to prejasnenie, ktoré na pleti vytvorí a to, že nie je ako maska, ale ako ľahký skrášľovač. Veď pozrite samé:

Pred

 Po


Cenovo sa pohybuje okolo 10€, aj keď teraz som ho na Avon stránke na internete videla dokonca v akcii za 5€, čo je podľa mňa mega deal. Ak sa pýtate či mi nahradil oplakaný Dermacol tak áno! Nie je už nutno plakať, len dúfať, že Avon nebude taký krutý a bude sa starať o fanúšičky tuhých make-upov. Ja teda radím vyjsť z vašich komfortných zón a vyskúšať tuhý make-up, je možné, že sa do neho zamilujete rovnako ako ja!

A čo vy? Skúšate rôzne konzistencie make-upov? Ktorá vám sadla najviac? Aký máte teraz make-up? Keď objednávate Avon tak z netu či od Avon lady?

18 komentárov:

  1. Ja som tento makeup pouzivala niekoľko rokov a bol teda je super,ale veľmi sa mi zhoršila pokožka po vysadeni antikoncepcie,tak som musela prestať používať kozmetiku avon a hľadať vhodné výrobky na moju pleť. Neviem koľko balení si minula, ale asi je toto tvoje prvé nakoľko dosť rýchlo sa míňa lebo ta hubka ho do seba siaka,takže preto mi tvoje tvrdenie,že ho hubka nesiaka pride pre mna nie pravdu :) minie sa oveľa rýchlejšie ako makeup vo fľaštičke,ale aj tak na neho nedam dopustiť a je to top makeup aky som kedy mala! Krásne robi pleť,to je aj vidno na tvojich fotkách. A vzdy som ho kúpila za 4,90 v Avone a mala som vždy minimálne dva v zásobe :) takže dúfam, že ho Avon nema v pláne prestať vyrábať este veľmi dlho a ze sa k nemu budem môcť čoskoro vrátiť!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je moje prvé balenie, a teraz s hrôzou čakám, kedy si začnem všímať, že sa míňa :( zajtra už budem ráno určite paranoidná a budem ho nanášať tak zľahka ako keby to bol 100€ La Praire :D Čo sa tej hubky týka, to si nemala ten Dermacol :DD oproti tomu je táto hubka ako vánok :) Ale tak či onak verím, že to pôjde s míňaním asi rýchlo aj tie moje predošlé také boli, rozmýšľam, či je to ortieľ týchto make-upov, alebo výrobcovia na niečo pozabudli a preto sa to míňa rýchlejšie. Tak či onak, na úkor super kvality mi tých 5€ vyhovuje, ak vydrží aspoň mesiac :) Tebe držím skoré vyzdravenie a rýchly návrat k Avonu :)

      Odstrániť
  2. Cena v akcii vypada velmi dobre a make-up samotny se mi taky libi👍👍👍
    Andreablog Tu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasný make-up! Používam ho uz dlho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já jsem konzerva a jsem naprosto zvyklá na tekuté :)
    air max vol.2

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tiez pouzivam tento makeup odtien ivory ale rychlo sa mina :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veru som premýšľala nad kúpou :D momentálne však hľadám nejaký dobrý make-up , premýšľala som nad affinitonom :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Affinitone pouzivala dlhe roky, vyborny make-up podla mna :)!

      Odstrániť
  7. Tak tuhý make up jsem ještě nikdy nevyzkoušela, možná jednou :D
    ... sympaťanda! :3 :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já měla tuhý makeup od Elfu a byla jsem s ním velmi spokojená, naprosto mi vyhovoval :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj, tento make-up mam veľmi rada,ale ako je vyššie spomenuté rýchlejšie sa míňa,ale tiež kupujem keď je za 5 € v Avone. Ale pri tomto príspevku ma napadlo,že by si mohla spraviť nejakú recenziu na nejaký BB :)teraz je také obdobie,kedy sa začínajú používať a veľmi by ma potešili nejaké odporúčania,možno by nebolo zlé aj videové,teda možno aj viacerých druhov :) ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne