pondelok 16. mája 2016

Kúsok Karibiku každý deň


Každý rok si hovorím, že tento rok už akvamarínová farba vyjde z módy. Aj napriek tomu, že túto farbu zbožňujem vždy sa bojím kupovať si v nej oblečenie alebo doplnky, pretože - tento rok už predsa nebude in. A potom prejde jeden rok, druhý rok, tretí rok a ona je stále tu. A tak v nej mám doma presne tri prstene, dva náramky, jeden náhrdelník a 6 lakov na nechty. A o tom laku na nechty to bude aj dnes, pretože keď mi už nič iné nevychádza lak je pekné (a lacné) potešenie. 


Posledný kúsok v mojej akvamarínovej zbierke je od Avonu a volá sa Aqua Verve. Krásna farba, ktorá mne osobne pripomína Karibské more je úplne ideálnym spoločníkom na jar a leto. Myslím si, že laky z Avonu netreba nejako špeciálne predstavovať ale predsa, pár viet si k ním dáme.

Všetky Avon laky, ktoré som doteraz mala (9 kusov) mali úžasné krytie v podstate už v prvej vrstve. Laky majú podľa mňa veľmi dobrú výdrž (minimálne 5 dní) a veľmi dobre sa s nimi lakuje. Majú pomerne široké štetce, vďaka ktorým je aplikácia rýchla a nesmierne pohodlná. K samotnej farbe už nejdem viac písať, tak sa mrknite samé:

Ak aj vy patríte k fanúšikom akvamarínových farieb, odporúčam poobhliadnuť sa po nejakej milej Avon lady a objednávať :)

A čo vy? Aký lak máte dnes na nechtoch? Aj vy si myslíte o nejakej farbe, že každý rok vyjde z módy? Aký je vaša obľúbená farba lakov na nechty?

12 komentárov:

  1. Dokonalá farba! ♥ Podobný som mala od essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásna farba, podobnú mám aj ja od Essie, ale myslím, že tá je trošku bledšia a šmrncnutá do mentolovejšia :) včera som si ju akurát dala a na pár prstoch som dorobila ružovkasté bodky a pretrela no a výsledok je, že to vyzerá ako tie pekné obrázky sakúr na bledučkom pozadí (len abstraktnejšie :D ) a som totálne zamilovaná do tejto manikúry <3 čo ty a nail art?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak je to ta essie ktorá si myslim tak to bola ,,ta prva" mentolova ktorú som kedy videla a bola pre mna inšpiráciou na vsetky mentolové laky ktoré mam :) inak určite si to skombinovala super škoda ze ja som na nailart uplne nemohlo a mam obe ruky ľavé :/

      Odstrániť
  3. ja mam najradsej cervene a ruzove farby, naposledy som si zaobstarala novinku gelovy lak z avonu v odtieni parfait pink a som spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta parfait pink je fakt krásna nad nou uvažujem aj ja :)

      Odstrániť
  4. Túto krásnu farbu mám aj ja :3 teším sa, ked ju v lete vyvetrám na nechtoch :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Túto farbu milujem, len ju používam pomenej. Väčšinou mi v práci pacienti na takéto farby na nechtoch pozerajú dosť nedôverčivo :D
    A aktuálne mám koralový Pupa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som povedala ze vy máte zakázané vsetky laky tak to si ma milo prekvapila :)

      Odstrániť
    2. O nie, to zase nie :D ja teoreticky (aj prakticky) môžem, lebo nevykonávam žiadnu zdravotnú starostlivosť typu odber krvi a pod. Ale zas máme sestričky s dlhými gélovými nechtami a nikto im zatiaľ nič nepovedal :)

      Odstrániť
  6. veľmi pekná farba laku. Osobne mám laky z avonu, konkrétne speed dry + veľmi rada. mám doma odtieň 13748 Strawberry a je neskutočný

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne