sobota 28. mája 2016

Rimmel Fix& Perfect


Odkedy som začala používa Perfecteur priznám sa, že sa zo mňa stal celkom bázový človek. Je fakt pravda, že ak potrebujete predĺžiť trvanlivosť vášho make-upu je báza ten najjednoduchší spôsob. Ráno vám to zaberie len jeden krok navyše a na trhu sa dá zohnať pomerne veľký počet za dobré ceny. A presne taká je táto báza od Rimmelu - šikovná a neublíži peňaženke. 


Ja som túto bázu objavila v decembri po tom, čo ju vo videu ospevovala niektorá z britských youtuberiek. Neviem, či je to nejakým produkt placementom, alebo len obľúbenosťou Rimmelu, ale každopádne ten v britských videách vedie. Je to tretí výrobok na ktorý som sa dala zlákať a pravda je taká, že ani jeden neľutujem. Sú lacné, fakt efektívne a zoženiete ich všade. Konkrétne táto báza Rimmel Fix&Prime
je zaručene jedna z najlepších aké doma mám. Na pokožke urobí neskutočne krásny hebký finish a mám pocit, že tá silikónová pohroma je o čosi menšia ako zvyčajne. Ja bázu nanášam na pleťový krém, nechám zaschnúť a následne nanesiem make-up. Vždy ma fascinuje tá hebkosť pokožky, akoby ani nebola moja .


Ja osobne by som si nemohla dovoliť používať bázu denne, ale viem, že keď fakt potrebujem, aby make-up vyzeral do večera k svetu netreba sa báť siahnuť po nej. Rovnako teraz v lete, už vidím ako budeme všetky bojovať s klímou a horúčavami, tak prečo si trochu nepomôcť.

A čo vy? Používate bázu? Ako často? Akú značku?

14 komentárov:

  1. Používam od PUPA podkladovú bázu tu univerzálnu. Som zvedavá ako sa moja pleť bude chovať v lete :D používam každý krát ked si dávam make up a som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú som chcela veľa rokov aj ja ale prišla mi drahá a vtedy som si namiesto nej kúpila Dermacol, čo bola v podstate veľa rokov moja jediná báza :)

      Odstrániť
    2. Nad tou som aj rozmýšľala, ale zlákala ma PUPA :D ale určite vyskúšam aj satinku :D

      Odstrániť
  2. Mne by sa asi nejaká báza zišla nikdy som ju nepoužívala ešte, koli tomu by som ju potrebovala že ked nanesiem make up robia sa mi dosť šupinky a potom ma nebaví už používať ani make up dokonca si ho ani nedávam vôbec, naozaj iba vo vínimočných situáciach:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A máš dobrý podkladový krém? resp nechávaš ho dosť dlho zaschnúť? Mne to raz robil jeden CC krém a keď som zmenila krém prešli aj šupinky:)

      Odstrániť
  3. Bázi nepoužívám, ale občas třeba na nějaký ples by se určitě hodila. Mám vyhlídnutou tu od Maybelline, tak uvidíme :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maybelline by ma tiež nenapadol, ako značka, kde hľadať bázu :) ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  4. Ahoj :-) ja používam bazu od Catrice - jednu tekutu a druhu takej tuhšej konzistencie . Ale musim povedat , ze su skvele obe :-) mam ich aj na blogu recenzované pod značkou Catrice . Každopádne urcite to prospieva make upu , ajked ako hovoris , nie kazdy den :-) a posledne som použila aj make up bazu od mary kay - time wise, a ta je skvela , lebo je ako samotný make up :-)
    Prajem krasny den a pozývam na moj blog :)
    www.beautybylenka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Catrice stojane mi ani nenapadlo hľadať takže veľmi pekne ďakujem za tipy :)

      Odstrániť
  5. Zajímavý tip. Já se moc nemaluji, jen občas trochu ano.
    Přeji ti pěkný den.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zajímavý tip. Já se moc nemaluji, jen občas trochu ano.
    Přeji ti pěkný den.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Báze zatím nepoužívám, i když by se někdy hodila třeba na párty pod makeup, nebo tak:)


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja pouzivam loreal skin perfection serum....tiez to nieje ziadna silikonova pohroma a mam pocit, ze celkom dobre robi mojej pleti...vacsinou davam len BB krem a korektor a idem...a v Dmke sa s 25% off da kupit za celkom fajn cenu...J. http://irecommend.ru/sites/default/files/product-images/105982/l_or_al-paris-skin-perfection-advanced-correcting-serum-30ml.jpg

      Odstrániť
  8. Báza vyzerá celkom zaujímavo, aj spolužiačka si ju pochvaľuje :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne