štvrtok 12. mája 2016

Rozkošnícky pomocník + ako ušetriť v Dermacole


Nechcite vedieť s akými rukami som došla z New Yorku. Neviem prečo, ale vždy keď som na dovolenke mám pocit, že aj moje ruky išli na dovolenku. A predstavte si - oni nejdú! Dôjdem večer na izbu a som tak unavená (lenivá), že mám pocit, že natrieť si ruky = fárať v bani. A potom som po týždni strašne prekvapená, keď mám popukané hánky a ruky celé zosušené. Tento som ich dala dokopy vcelku rýchlo a dávam to trochu za zásluhu rozkošníckemu krému, ktorý som nosila stále so sebou, pretože sa mi neskutočne páčilo jeho balenie. A keď ho už obdivujete tak si ho aj rovno nanesiete (ktovie, či by ma obal motivoval ku krémovaniu aj v NY).


Ale uznajte, nie je to balenie krásne? Páči sa mi, že Dermacol zachoval akoby lesklé balenie z predošlého SOS krému (recenzia tu:klik), ktorý bol podľa mňa doteraz čo sa balenia týka najkrajší. Tento ho však jednoznačne predčil! Balenie je síce plastové ale tá lesklá farba budí dojem, že ide o hliníkovú tubu. Kombinácia farieb je úplne úžasná - tmavoružová s kvetinkami, svetloružový vrchnák a nakoniec strieborno ružová - Dermacol jednoznačne zaútočil na všetky romantické ženy!

Ružové potešenie inak pokračuje aj v samotnom kréme, ktorý má krásnu jemnú ružovú vôňu. Celé pekné proste! Ak by ste čakali, že krém bude voňať ako cukrová vata - budete prekvapené! Krém vonia pomerne jemno, skôr čisto.Určite nie nič sladké, alebo ovocné. Povedala by som, že neutrálna vôňa, ktorú kľudne môže použiť aj chlap. Čo sa konzistencie týka je stredne hustý a preto ideálny pre suché ruky. Medzi iným obsahuje bambucké maslo a pupalkový olej, vďaka ktorému krásne hydratuje pokožku a premasťuje. 


Nadpis sľuboval tip na to, ako ušetriť v Dermacole tak poďme na to! Mám pre vás dve rady:
1, Ak navštívite Dermacol predajňu v Auparku dostanete pri nákupe nad 4€  ako darček 2€ Dermacol bankovku, ktorú môžete vyžiť pri ďalšom nákupe (nad 4€). To znamená, že ak si nabudúce budete chcieť kúpiť tento krém, ktorý stojí 4€ zaplatíte za neho len dve! Čo som si všimla, bankovky majú neobmedzenú platnosť, takže keď ju dostanete a teraz nič nechcete kľudne si ju odložte a nechajte napr keď budete kupovať vianočné darčeky. Ja som si navyše nakupovala veci, ktoré boli v akcii a vzťahovali sa aj na ne! Juch :)
2, Ak neviete aký make-up vám sedí v Dermacole určite sa nehanbite a poraďte sa s asistentami v predajni. Sú neskutočne ochotní a fakt sa vyznajú. Čo ma prekvapilo (kupovala som make-up) asistenti vám ochotne odstreknú do malej nádobky vzorku, aby ste si make-up vyskúšali doma a vrátili sa po ten, čo vám lepšie sedí. Žiaden tlak ani presviedčanie nasilu - poradia, odstreknú a vy si fakt vyberiete s kľudom. Ja som sa pre ten lepší vrátila a rozmýšľam, že vám o ňom natočím video :)
 A teraz je rada na vás! Aký krém máte momentálne doma na ruky? Boli ste omrknúť novú predajňu? Dostali ste Dermacol bankovku? Na čo ju využijete? Páči sa vám ružové balenie krému?

10 komentárov:

  1. Jeeej ďakujem za tip,ze ho maju v predajni lebo som ho zhanala uz v troch DMkach a nemali ho :) hned ma zaujal ako som ho videla niekde na fotke len este som nezohnala :) ja mam rada od Nivea na suché ruky, ale s rýchlym vstrebanim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak vidíš :) tam ho majú podľa mňa v slušných zásobách :)

      Odstrániť
  2. o tych bankovkach som pocula ale doteraz nevedela ako sa k nim dostat, takze dik za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada! Ono sa to vážne oplatí, takže treba šíriť ďalej :)

      Odstrániť
  3. V Dermacol prodejně jsem ještě nebyla, ale moc se mi líbí ten koncept kamenné prodejny :) Jinak krém má fakt krásný balení! -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak mas nejaku v okoli tak odporucam, lebo je to fakt zazitok :)

      Odstrániť
  4. super, díky za tip:)) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne