streda 15. júna 2016

Avon Fluro Fuchsia


Avon rúže sa pre mňa rokmi stali overenou klasikou, po ktorej siaham skoro denne. Neskutočne mi vyhovuje ich mastná balzamová konzistencia vďaka ktorej sa rúž nanáša pohodlne ako balzam na pery a viem si ho naniesť rýchlo a efektívne bez toho, že by som sa bála, že mi ujde ruka a budem vyzerať ako cvok. A o to je podľa mňa taká tá pekná navyše vec v dnešnej kozmetike - že je nielen pekná, ale sa aj jednoducho používa.

Jedným z mojich posledných prírastkov je krásny letný rúž Fluro Fuchsia, ktorý ste inak mohli vidieť aj vo videu, kde som vám ukazovala jednoduchý, farebný letný účes (klik:tu). Už od prvého počutia asi viete, že Fluro Fuchsia bude žiarivá fuksiová farba, ktorá v lete určite nebude stáť na poličke bez povšimnutia.


A presne taká je! Prekrásna sýto ružová farba, ideálna na večer alebo aj do roboty -podľa toho, koľko máte odvahy, alebo koľko vaše prostredie toleruje. Rúž je skvelo pigmentovaný a jedna vstva vyčarí krásnu sýtu farbu, ktorá drží. Čo sa mi na ňom páči je, že keď ho zotrete jedlom, alebo proste časom ostane na perách jemný pigment, ktorý dodá perám peknú ružovú farbu.


 Ako som spomínala vyššie rúž je príjemne mastný, nevysušuje a vážne ľahko sa nanáša.  Farbu už nechám na posúdenie vám, podľa mňa je úžasná!

A čo vy a rúž leta? Ktorý na vás zapôsobil? Akú farbu používate najčastejšie?

16 komentárov:

  1. Moc pěkná barvička. Já mám rtěnky od avonu moc ráda. Jsou za super cenu, a kvalita se dá porovnat i s mnohem dražšími značkami.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj :) aj ja siaham vačšinou po rúžoch z Avonu, pretože su fakt spoľahlivé :-) ja mam momentálne obľúbený ruz s 3D efektom .. Ale v podstate sa nikdy nebojím , nech od nich objednam čokoľvek :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Avon rúže majú vážne úžasnú konzistenciu :) a škálu farieb :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj podla mna! Ja sa vzdy taaak strasne tesim ked vidim ten vyber farieb :)

      Odstrániť
  4. Avon rúže sú veľmi dobré, majú super pigmentáciu a dlho vydržia, ja ich nosím veľmi rada!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekná farba a ty si tam nádherná pristane ti:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Avon jsem nikdy moc nezkoušela. Je to pro mě neobjevený svět. :-) Ale rtěnka vypadá krásně, opravdu k tobě jde. Každý chlap se musí otočit!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásná barva! Moc ti sluší. Avon rtěnky mám moc ráda, momentálně používám ty matné.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne