sobota 25. júna 2016

Ďalšia 858-čka - Dulcia :)


To, že tu nebola dlhšie žiadna maska neznamená, že by som masky prestala používať, ale že som žiadnu zaujímavú neobjavila. Dobre pre mňa aspoň domíňavam zásoby :) Inak neverili by ste, ako veľmi sa teším ako zhromažďujem nakopu tie prázdne tuby a ako vám potom natočím empties. Kým bude v spotrebovaných táto maska to chvíľu potrvá, tak si radšej najprv povedzme čo je zač a prečo by ste o nej mali vedieť.


Posledné dva týždne ma pokožka trochu ,,challengovala" ale podľa mňa som sa s ňou vcelku rýchlo a dobre popasovala. Vďaku za to kladiem aj tejto Dulcia pleťovej maske, ktorá je určená pre problematickú pleť. Maska má kvalitné zloženie v ktorom nájdete plody čučoriedok, jahody a samozrejme biely íl. Ak máte problémy s pokožkou vždy odporúčam siahať po ílových produktoch -tie pokožku úžasne prečistia a stiahnu zápal.


Maska bola inak pre mňa mierne šokujúca, pretože by mi nikdy nenapadlo, že tubové zloženie bude obsahovať prášok. Tuba v sebe ukrýva najemno namletú masku, ktorú si vy dotvoríte zmiešaním s vodou. Ja mám takéto dyi produkty veľmi rada, mám pri nich pocit, ako keby som masku sama vyrábala - čo samozrejme nerobím, ale rada priložím ruku k dielu pridaním vody. 


Po zmiešaní masky s vodou vám vznikne pekná hmota, ktorú nanesiete na očistenú tvár. Vyhnite sa okoliu očí a buďte poriadnejšie ako ja na tejto fotke a potiahnite si masku aj na krk. Maska sa nechá na pokožke pôsobiť 20 minút a následne sa umyje vlažnou vodou. Pripravte sa na betónovú masku, ktorá z vás vytiahne všetko mastné a čo sa na pokožke nemá nachádzať. Ja som rozdiel inak videla v podstate hneď, pretože som mala na pokožke pár nepekných zápalov a bolo vyslovene vidieť ako sa po pôsobení masky stiahli. 
Celkovo pokožka bola po maske jemnučká, vyhladenejšia a krajšia. Už dlho som nevidela na maske takýto očividný efekt a výsledok veru potešil!




Ja som z masky nadšená! Páči sa mi, že je zo Slovenska, čo je pre mňa neskutočne veľká pridaná hodnota. Prajem všetkým kozmetickým firmám, ktoré sa snažia prinášať na trh niečo iné, kvalitné a táto maska, resp. Dulcia taká je. Rovnako ďakujem prekrásnej stránke https://www.krasnakazdyden.cz/ že som mohla túto masku vyskúšať a že som vďaka nim spoznala opäť niečo nové. Na stránke stojí maska 10 € a ja vám garantujem, že okrem masky dostanete poštou aj zážitok, pretože také krásne balenie produktov ste ešte nevideli. 

A čo vy a lokálne produkty? Máte ich radi? Podporujete ich?

8 komentárov:

  1. Wau , vyzerá zaujímavo. Ja som nedávno videla tiež jednu od Herbalife ílovú. Lenže ma odrádza cena :( Ale čaká má z Avonu tá zlupovacia na čierne bodky, tak snád pomôže :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Herbalife ma pletovu kozmetiku? To som ani nevedela :)

      Odstrániť
    2. Veru sama som bola prekvapená :D https://www.herbikshop.sk/Kozmetika-Herbalife-c1_0_1.htm kukni sa, len ceny až ked sa zaregistruješ :D

      Odstrániť
  2. V Česku je dostupná nebo ne? Vypadá dost dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maska vypadá vážně zajímavě, hlavně tedy tím použitím! :) Ještě jsem o ní neslyšela.

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne