piatok 17. júna 2016

Loreal Youth Code Luminizer


Neuveríte ale minula som svoj pleťový olej! Keby som mohla dám sem fanfáry a sebe cenu za vytrvalosť :) Aj keď si o ňom viac povieme vo videu zatiaľ to bol stále najlepší prírodný olej a vrelo vám ho odporúčam. A tak vlastne došlo k tomu, že sa mi otvoril priestor na poličke a hľadala som nový nočný krém. Vedela som, že chcem niečo ľahšie a úplne iné ako som mala doteraz. Olej bol fakt super, ale po tých mesiacoch to chcelo proste závratnú zmenu. Po pomerne dlhom googlení som našla viacerých favoritov, ale víťazom sa stal Loreal Youth Code Luminizer Serum.


Už je to hádam aj 10 rokov, čo Loreal začal produkovať tieto všakovaké pekné séra v ešte krajších fľaštičkách. Priznám sa, že do mesiaca dozadu som netušila, že tieto séra sú aj pre mladšiu pleť a tak prokrastinácia opäť priniesla niečo pozitívne. Našla som toto, ktoré je od 25 rokov, čo je presne pre mňa. Páčil sa mi obal (nepodstatné, ale nehovorte mi, že som jediná) a fakt, že je to ľahšie sérum, ktoré by malo rozjasňovať. 


Musíte uznať aj vy, že to balenie je proste krásne. Strieborná škatuľka ukrýva pekné 30 ml sérum, z ktorého sa budete tešiť pri každom použití. Primárne som sérum plánovala používať len večer, ale nakoniec sa mi tak zapáčilo, že ho používam aj ráno aj večer.

Sérum je určené pre mdlú pokožku, ktorá potrebuje zjednotiť tón pleti a dodať jej pekný jas. Obsahuje všakovaké hight- tech zložky (aj Lumi-Gen technológiu), vďaka ktorým je pleť nielen hydratovaná ale aj pekne prejasnená. Ja osobne súhlasím s obojím - sérum má naozaj super hydratáciu a pleti dodá veľmi pekný tón. To rozjasnenie vidíte aj na samotnej štruktúre séra viď foto nižšie.


Sérum sa môže používať samostatne, alebo po ňom môžete naniesť krém. Mne osobne aj napriek tomu, že mám suchú pleť stačí úplne aj samostatne. Po nanesení je pleť jemnučká, hebučká takže nanášanie make-upu nie je absolútne žiaden problém. Narozdiel od môjho predošlého oleja má sérum príjemnú jemnú vôňu, ktorá vám určite nemôže prekážať. Inak je určené na všetky typy pokožky, stačí aj je povedlá a potrebujete ju rozjasniť.

Sérum je presne také, aké som si ho predstavovala. Krásne balenie a výborný obsah spôsobili, že sa z večerného používania stalo aj ranné a Loreal sa mi potvrdil ako značka, ku ktorej sa aj po rokoch oplatí vrátiť. Sérum majú za lacný peniaz na http://www.parfemy-elnino.sk/ a ja vám radiť neprehliadnuť ho, keď sa vám bude míňať nejaké krém. 

A čo vy a séra? Máte ich radšej ako krémy? Nanášate si na ne krém, či stačí sérum? Páči sa vám balenie?

2 komentáre:

  1. Zaujímava fľaštička a hlavne super, ze je tam pumpicka! No ako vidim je uz na čase si nieco nájsť na pleť... Hovorila som si ze po 25tke začnem a uz budem mat za chvíľu 26 a este som nezacala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeejda tak to treba fakt napraviť :) čím skôr tym lepsie :) ono sa to raz moze prejaviť a potom to bude omnoho drahšie :(

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne