štvrtok 23. júna 2016

Tip na suché holenie


Minule som videla niekomu na blogu príspevok čo na seba napatlem a keď som tam videla Dove hneď som na neho ,,dostala chut". Bolo to práve v momente, keď sa mi minula Rexona tak som hneď zalovila v skrini a vybrala som si Dove. Príde mi super hlavne teraz na leto, pretože má jemnú vôňu, takže sa mi nebije s parfémom keď mám tričko na ramienka. Inak kým som išla na dovolenku bavili sme sa s maminou, že ktorá z nás preferuje ktorý tip ochrany pred potom - čo máte najradšej vy? Sprej, guličku alebo tuhý deodorant?


Ja podľa ročných období. V lete spreje, pretože pri nich som si vždy istá, že mi nenechajú na oblečení fľak a že sa nezkrčnú pod pazuchou. A na druhú stranu v zime preferujem guličky a tuhé deodoranty, pretože mi sprej príde strašne studený. Gulička aj tuhý deodorant sú teplejšie a aj vďaka tomu sa v decembri ráno vyhnem ľadovej triaške. 


Všetky tri sa odlišujú konzistenciou ale spája ich rovnaká vôňa. Je to tá klasická, jemná čistá príjemná vôňa, ktorú určite poznáte. Ak nie tak ovoňajte Dove telové mliečko alebo sprchový gél a presne tak voňajú tieto výrobky. Ja osobne túto čistú vôňu zbožňujem a kľudne by som z nej prijala aj nejakú dobrú voňavku.


A aby som nezabudla na ten nadpis! Okrem jemnej vône, ktorá sa nebije s parfémom je tento Dove super v tom, že obsahuje jednu štvrtinu hydratačného krému, ktorý regeneruje podpazušie a zanecháva ho jemným. Ja si už roky holím napríklad podpazušie na sucho a za ten čas som našla kopec antiperspirantov, ktoré sú po holení ok a ktoré nie sú. To štípanie ešte nejako prežijete, ale najhoršie je, ak pokožka po použití antiperspirantu očervenie. Teraz v lete to vyzerá fakt hrozne a aj preto siaham po tomto Dove, ktorý je ok aj pri suchom holení. Tak či onak, či už sa holíte na sucho alebo na mokro, tu sa nachádza regeneračná zložka, ktorá pokožku nielen ochráni pred potom ale dodá jej ešte hydratáciu a regeneráciu navyše.



A čo vy? Preferujete mokré či suché holenie podpazušia? Zvykne vás štípať deodorant?

16 komentárov:

  1. Ja preferujem mokre holenie:) po suchom som vzdy potom trpela :(
    Ja najradsej pouzivam lady speed stick gel - fruits - cely den citim krásnu vonu, nic mi to nikdy nezafarbilo, nezaspinilo, je super aj na čerstvo oholone podpazusie...
    Ale Dove mam rada tiež,ale len v sprejovej forme a to najviac ten uhorkovy alebo tento obyčajný...
    Inak panská seria momentálne nova je priam neskutočná! Úžasné vône, kúpila som manzelovi a normálne si nemusí davat ani parfem lebo tie spreje su cítiť krásne aj po niekoľkých hodinách:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz si ma navnadila na oba o ktorých píšeš! A na pánske obzvlášť hned ako sa vrátim beriem drogerku útokom ;)

      Odstrániť
    2. Do 5.7 su v tescu za 2,19 Dove spreje :) dnes sme kupili, tak ak sa dovtedy vratis ber tesco útokom ;)

      Odstrániť
    3. Ojoj to sa veru vrátim dakujem ;)

      Odstrániť
  2. Jedině mokré, i když je fakt, že když si potřebuji narychlo oholit nohy, použiji strojek od přítele a přejedu to s ním. Dove je skvělý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak nohy by som si ani ja netrúfla na sucho to som urobila raz a nedopadlo to vôbec dobre :(

      Odstrániť
  3. Mám s nimi dobrú skúsenosť práve po holení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Po holeni sa nema pouzivat ziaden antiperspirant ci deodorant. Tam vobec nejde o to ci stipe alebo nie, ale o to ze cez mikrotrhlinky ktore vznikli pri holeni sa do tela dostavaju skodlive latky na cele s roznymi zluceninami hlinika a nehovoriac o konzervantoch.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj viem čítala som, ale tie zlúčeniny sa do pokožky dostavajú tak ci onak ci uz je oholená alebo nie. Mala som svojho času snahu vyhýbať sa ,,chemickým " deodorantom a prejsť na soľné a krištáľove ale priznám ze si neviem predstaviť ze by som stále používala len tie . Aj ked boli z hľadiska udržania potu ok práve tie brutálne stipali po holení (mokrom aj suchom ) a tym ze v podstate nevoňajú som z nich nemala taký ten čistý pocit

      Odstrániť
  5. ja preferujem mokré holenie, i keď raz som sa holila už aj tak, že som si dala deodorant, myslím že to bol tiež Dove,alebo Nivea..a potom som si prešla žiletkou :) a na moje počudovanie sa mi tak skvele holilo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vždycky jsem používala spreje, ale loni jsem měla tuhý deodorant a super - měla bych se po něm opět podívat :D :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. rozhodně dávám přednost sprejům, ale nebráním se ničemu, jen výrobkům, které dělají bílé stopy pod paží, například Nivea. S dove zkušenosti neznám a holení na sucho pod pažami občas také preferuji. :D

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj biele flaky sú peklo :/ kolkokrat som sa kvoli nim musela rano prezliekat :/

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne