streda 13. júla 2016

Lak týždňa Avon Emerald City


Vždy keď si v nedeľu vyberám lak na nechty pozerám si predpoveď počasia. Výsledok je väčšinou takýto - ak majú byť len 35 stupňové teploty tak si dávam nejaký mega besný a ak majú byť nižsie teploty - okolo 26 tak si dávam nejaký neutrálny lak. Tento týždeň nás čakajú dvadsiatky (juchuuuuu) čo znamená, že som vytiahla Avoňácku krasotinu, ktorú ste ešte na blogu nevideli Emerald City.

Emerald City patrí k posledným Avon prírastkom z kolekcie Gel Shine a aj keď nie je úplne letný dávam vám ho do pozornosti. Lak má totiž prekrásnu smaragdovo zelenú/modrú farbu. Ja som túto farbu inak vždy volala antracitová, ale google mi ukázal, že antracitová je viac do šeda a toto je teda emeraldová. Je to krásny mix medzi zelenou a modrou a podľa mňa sa bude pekne vynímať na každej ruke. Lak je pekný na dlhých ako aj krátkych nechtoch a keď nebudem lenivá ešte na neho pridám aj biele bodky. Hm, alebo ružové!


Čo sa týka konzistencie a výdrže super ako vždy. Mne tieto gélovky vydržia pekné tých 5-6 dní, čo je u mňa klasika. Farba je pekná lesklá ale ja na ňu ešte dávam lesklý top coat - potom je to tip top :)

Tak sa dnes tešme z toho ochladenie, ono sa zase onedlho oteplí.

A čo vy? Tešíte sa, že je chladnejšie? Či vám to vadí? Aký máte lak na nechtoch tento týždeň?

14 komentárov:

  1. Táto kolekcia od Avonu je veľmi podarená, sama ich mám niekoľko :) a vďakabohu za ochladenie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. súhlas :) ja ju mám aj teraz na nechtoch a neviem sa vynadívať :)

      Odstrániť
  3. Krásna farba, takú ešte nemám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Netradičná farba :) Ja mám podobnú, ale nie od Avonu. mala som ju na sebe zatiaľ raz :D Ale tieto laky sú fajnové, to sa musí uznať :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne