utorok 5. júla 2016

Slniečkový šampón do 2€


Tento rok som tú dovolenkovú prípravu úplne nezvládla a týždeň pred odletom som si spomenula, že mi vlastne chýba slniečkový šampón. Viem si predstaviť, že by som dovolenku ,,prežila" bez veľa vecí, ale slniečkový šampón v tejto kategórii určite nie je. Je to pre mňa absolútna nevyhnutnosť ktorú by som si radšej predražene kúpila v kaderníctve ako išla bez nej. Každopádne objednávanie z e-shopov som nestíhala lebo som bola navyše ešte pol týždňa na služobke takže mi ostávala stará dobrá DM-ka. Ich slniečkový šampón bol vždy super, akurát veľmi často vypredaný. Šťastie sa na mňa usmialo a v Auparku ich pár mali, takže som brala a nefalšovane poskočila od šťastia. 


Čo ma trochu zmiatlo bol iný obal - DM nahradila žlté (a podľa mňa logické balenie, ktoré evokuje, že ide o letný produkt na slnko) balenie za tyrkysové. Toto nové balenie je krajšie, to uznávam, len si ho podľa mňa na prvú nevšimnete a nespojíte si, že ide o ten produkt, ktorý hľadáte. Ja som ho hľadala asi 10 minút a potom som zúfalo poprosila o radu predavačku, ktorá ho našla. Takže baby, ak hľadáte v drogérii slniečkový šampón nehľadajte podľa farby :)

Čo sa týka samotného šampónu nemôžem mu nič vytknúť. Vonia naozaj krásne - jemne vanilkovo/kokosovo -proste krásne letne. Šampón má v sebe rovno aj kondicionér, takže vlasy krásne zjemní na prvé umytie. Úlohou slniečkového šampónu je odstrániť z vlasov piesok, morskú soľ, chrániť ich pred slnkom a chlórovou vodou. Šampón vlasy očistí o všetko toto a navyše ich hydratuje a urobí ich veľmi ľahko rozčesateľnými. 


Marí sa mi, že stál 1,69€ (viem, že som bola sama prekvapená ako málo) ale ak by som sa aj mýlila, nebolo to viac ako 2€. Za tú cenu nie je absolútne nad čím rozmýšľať a bežte si ho kúpiť kým je, je fakt fakt veľmi dobrý.

A čo vy? Kupujete si k moru špeciálny šampón? Aký?

11 komentárov:

  1. O takomto šampone som teda ešte nepočula ani nečítala až teraz prvý krát, no ak pôjdem teda niekam na dovolenku budem vedieť na čo nemám ešte zabudnúť. Zaujímavý produkt:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite Radim nezabudnúť uvidis ako ti to zjednoduší zivot ;)

      Odstrániť
  2. Není ten přidaný kondicionér trochu na škodu objemu? :)

    By Corra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mna nie ;) skoda by bola vytrhať si polovicu vlasov ;)

      Odstrániť
  3. Na tomto článku ma zaujal už len jeho názov, lebo v živote som nepočula o slniečkovom šampóne :D možno to bude aj preto, že k moru nechodím. Ale aspoň som si rozšírila obzory :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale on je super aj k bazénu :) aj chlórová voda je škodec :)

      Odstrániť
  4. Už jsem ho zaznamenala minulé léto, ale nekoupila jsem si ho. Docela mě láká, ale mám ještě hodně zbytků a pak chci kompletně péči o vlasy změnit, tak ještě uvidím, jestli odolám nebo ne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mna za tu cenu je skoda ho neskúsiť obzvlášť ak ideš k vode ;)

      Odstrániť
  5. Určitě vyzkouším, moje vlasy jsou vždy jako sláma! :D
    For a healthy life

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jednoznačne ho tento rok kúpim, keď pôjdem na dovolenku! :D musí byť skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne