piatok 22. júla 2016

Ten pocit keď si uvedomíte, že nie ste modelka :)


V živote som vyhrala asi 4 súťaže- opaľovák v blogovej giveaway, vysávač, lístky na koncert Jamesa Blunta a zásobu žuvačiek na celý rok. Moja celá rodina by vám povedala, že tie žuvačky boli pre mňa top pretože som žuvačkový maniak. Moja spotreba žuvačiek je naozaj na pováženie o čom svedčí, že tá ročná zásoba, ktorú som kedysi vyhrala mi vydržala asi mesiac a pol :) Ak ste maniak na žuvačky ako ja, tak dúfam, že evidujete súťaž na stránke www.airwaves.sk, kde hráte o 10 000 žuvačiek. Stačí ak vložíte na stránku od 18.7 - 12.8 fotku s komentárom ,,Ten pocit, keď ..." - doplňte, čo vás napadne:) Najoriginálnejší popisok vyhráva jeden z mojich snov - 10 000 žuvačiek. Dopredu niekomu závidím, a vymením výhru za 10 kíl kozmetiky :) 


Ozaj, aby ste chápali nadpis môjho článku, snažila som sa vám sem odfotiť viete takú tú nastajlovanú fotku, že robím žuvačkové bubliny :) Aha.. Moje ,,bublinové" fotky vyzerali ako fotky postihnutého človeka, ktorému ešte niekto navyše aj autom prešiel po nohe. No čo už, modelka zo mňa nebude :)


Ja ďakujem Airwaves za krásny balíček žuvačiek (kiež by tých 10 000 :) a vám (a aj sebe) držím palce nech vyhráte tú neuveriteľnú nálož :)

Krásny piatok a veselé žuvanie!

A čo vy? Vyhrali ste niekedy niečo? Čo? Máte radi žuvačky? Ktoré najradšej?

24 komentárov:

  1. Já mám ráda zelené Orbitky, ale žvýkám jen někde venku nebo ve škole, abych neusnula :D Jinak mě většina žvýkaček pálí tak, až z toho slzím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto najlepšie pretiahnu dutiny :) ale kupujem len občas a to fialové, inak dlhé roky som závislá na zelených orbitkach a mám ich snáď všade, aby boli vždy po ruke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. do soutěže se nezapojím, ale zaujala mě tvoje láska do žvýkaček:D ještě na střední jsem to měla obdobné!:D

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. škoda, že si nepridala aj fotku ako robíš bubliny :) hihi
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím, že nevadí, že si nepřidala fotku s bublinami, protože ta úvodní fotka je super a moc ti to tam sluší :) jinak já moc žvýkačkový typ nejsem, takže se do soutěže asi nezapojím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) to je od teba pekne aspon maju viac šancí ,,žuvačkari" :)

      Odstrániť
  6. Myslím, že podle té první fotky bys i modelkou klidně být mohla. :-D Do soutěže se zapojovat nechci a nejraději mám orbitky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyhrála jsem asi jen jednou, lístky na předpremiéru prvního Hobita, to mě potěšilo :) Žvýkačky mám ráda, ale zrovna Airwaves mi fakt nechutnají, fuj :D Úplně si dovedu představit to focení, občas se mi taky stane, že vize je trochu jinde než realita. Fotka je ale suprová, takže myslím, že můžeš být spokojená :) (Beztak jsou tu bubliny na bublinových fotkách fotomontáž!)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak to mi ani nenapadlo ze je to fotomontáž! Ja som to brala ako svoju neschopnosť ;) normalne si ma potešila :)

      Odstrániť
  8. Vyhrávala som pravidelne ako deculo na maskarnych plesoch :) a žuvačky mam rada ale robili sa mi vyrážky keď som zula vo veľkom..a takisto kvôli cukru ktorý v nich je, to úplne obmedzujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeminenku keby som musela aj žuvačky obmedziť kvôli vyrazkam bola by som nahnevaná na cely svet :) inak ze mi toto vtedy nikto nepovedal ked som mala diétu kvôli akné :/

      Odstrániť
  9. Dnes žiadne video? :(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Airwaves žuvačky mám najradšej :3 takže táto výhra by sa mi hodila :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som vyhrala nejaku tu giweavay hrnček z dmky a tombolu na fašiangovej zábave inak si viac nespomínam, no ja som tiež taký žuvačkový maniak, každé ráno si jednu dám, no ja si tu jednu dam ešte na polovicu dako mi to stačí:)))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne