nedeľa 3. júla 2016

Vlog: Moje turecké dobrodružtvo v Sealife Buket Beach Resort


Od dnes sa už videá dostávajú do normálu a každú nedeľu sa vám tu jedno objaví :) Nachystaných ich mám veru dosť, takže nuda určite nebude. Tak ako som sľúbila dnes začneme s tureckým vlogom, kde uvidíte ako sme sa mali dva týždne v tejto krásnej krajine. Nezabudla som ani na milovníkov fotiek, zopár ich tu nájdete.



Čo sa týka samotnej dovolenky bývali sme v prekrásnom rezorte Sealife Buket Resort&Spa v časti Okulcalar (medzi Alanyou a Manavgatom). Rezort bol ešte krajší ako na obrázku, čiže sme strávili krásne dva týždne plné relaxu a oddychu.  Neustále sme mali viac ako 35 stupňov, more boli krásne a jedlo neskutočne chutné - čo viac chcieť :)







Dúfam, že sa vám video páčilo ak áno budem rada, ak mi dáte vedieť v komentároch.

A čo vy a dovolenka? Kam sa chystáte? Boli ste už či len idete?

8 komentárov:

  1. Skvele video :) Strašne si zlatá.. "kto sa praží ? sardinky? " :D :D tak toto ma dostalo. Inak nebáli ste sa ani po tých útokoch na letisku? Ja som plánovala ísť do Turecka a priateľa tam teraz nedostanem kvôli tomu :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej dakujem to sa veru super číta :) jasne ze báli sme odchádzali rano po tých útokoch a nebolo nam vsetko jedno :/ sme sa zobudili o 4 rano kde ma v mobile čakala fura SMS a ja som netušila čo sa stalo a o par hodín sme odchádzali na letisko. Tak sme len dúfali, ze sa to nezopakuje a ze bezpečne dôjdeme. Pravda je taká ze aj ked som bola hrdinka toto leto by som sa tam uz bála ísť :(

      Odstrániť
  2. Veľmi spokojne pôsobíš,tak verím, ze si si dobre oddychla :) aka nova zmena, bábätko? Si to tak nacala,ze je človek zvedavý;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru oddýchla inak asi este ako este nikdy :) som rada ze je to vidieť :) a bábätko to nie je na to je este cas :)

      Odstrániť
  3. Krásne fotky, úplne ti závidím :D.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten rezort sa predtym volal Aska Buket, boli sme tam na dovolenke cca pred 5 rokmi, potom mali opakovane problemy s hygienou, hlavne v kuchyni, zrejme to zmenilo majitela aj nazov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem ze na vela stránkach stale funguje ako Aska ale o týchto problémoch som vôbec netušila ani sa o nich nepísalo naštastie nikde na nete takze asi tých 5 rokov to vyliečilo :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne