štvrtok 18. augusta 2016

Chcem! Marc Jacobs Decadence



Aj veta, ktorá pôjde za touto bude znieť dekadentne. Onedlho sú to Vianoce a treba začať rozmýšľať nad tým, čo napíšete Ježiškovi do listu. A ja už viem! Prosím si parfém Marc Jacobs Decadence!  Prvýkrát som tento parfém voňala pred troma mesiacmi keď som išla do Turecka a to, že ho fakt fakt fakt chcem som si potvrdila pred pár dňami keď som na neho narazila v parfumérke. Je to presne ten typ parfému, pri ktorom mi zaplesá srdce - je iný. 


Nebyť toho flakónu idem okolo Marc Jacobs stojanu ďalej. Po mojom incidente s hodinkami sa od MJ držím ďalej, ale treba im uznať, že ten flakón fakt ťahá oči. Krásny tyrkysový flakón, ktorý vyzerá ako kabelka s retiazkou a látkovým strapčekom je proste minimálne neobvyklý. 
A to ste ešte nevoňali tú vôňu!
Absolútne netradičná vôňa, ktorá nie je ani sladká, ani svieža, a už vôbec nie je tuctová. Je to akoby korenená vôňa ideálna na jeseň a zimu. Zloženie obsahuje: slivka, kosatec, šafrán, orris, jazmín, bulharská ruža, papyrus, jantár, vetiver. 



Radšej raz ovoňať ako 100x čítať, tak vám poradím len jedno -pri najbližšej návšteve nejakého nákupného centra jednoducho ovoňajte :)

A čo vy? Máte už nejaký darček na váš vianočný zoznam?

8 komentárov:

  1. parfém vypadá úchvatně už jen podle balení:) na vánoční list bych si nejraději zapsala foťák, ale bohužel to nejde, tak aspoň zatím selfie tyč:D

    Somethingbyte

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. foťák je veru investícia :) my sme si ho dali minulé vianoce a aj keď sme sa chvíľu prekúsavali cez tú cenu neľutujem :)

      Odstrániť
  2. Výročie svadby alebo aj narodeniny mas skôr tak načo čakať až na vianoce? ;)
    Ja pre seba nemam este vyhliadnutú ale manželovi idem kúpit Versace Eros :) stále u nás vôni boss alebo milión tak trocha zmeny ku pripravím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je veru pravda, ale nechcem si dávať nádeje príliš vysoko :) keby to nevyšlo tak Vianoce sú tá posledná možnosť :) Eros je super voľba, určite poteší :)

      Odstrániť
  3. Wau, to je nádherný flakón! Mne srdce teraz piští po Versace Eros a Missoni Missoni, ale nebránim sa rozšíreniu svojho wishlistu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Missoni Missoni mi absolútne nič nehovorí! Musím napraviť :)

      Odstrániť
  4. Akurát som prišla z Prahy od kamarátky a mala presne túto voňavku :D A je fakt dobrá.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť