štvrtok 25. augusta 2016

Outfitové predsavzatia


 Pred pár mesiacmi som vám povedala, že sa budem snažiť osviežovať môj blog rôznorodejšími príspevkami, kde sa vám budem trochu snažiť ukázať, nech viete s kým máte vlastne dočinenia. Dúfam, že snahu vidíte a myslím si, že môj youtube kanál vám v tom dopomôže ešte viac. Nakoľko som momentálne v procese presunu na dovolenku, dnes som si pre vás pripravila taký malý outfit post z minulého týždňa. Bola to úplne obyčajná nedeľa, kedy som nerobila nič špeciálne ale aj tak bola úžasná. Absolútne pohodová, plná lásky a takých tých malých maličkostí vďaka ktorým vám ostane úsmev na perách aj mesiac.

Ako som už spomínala v poslednom videu túto sobotu tu video bohužiaľ nebude, ale nebojte, článkov vás tu bude čakať habadej. A potom vás čakajú nielen jesenné videá ale aj všakovaké vlogy :) Nebojte, bude zábava :) 
A vy vlastne ani neviete kam ideme! Tentokrát sme sa rozhodli ostať v Európe a ideme si popozerať (verím, že) malebné Atény a ich okolie. Na Atény som počula v poslednej dobe celkom rozporuplné názory, niekomu sa páčili, iný zase povedali, že otras tak uvidíme. Najlepšie je nenechať sa ovplyvniť a urobiť si mienku na mieste :) Ak sa bojíte, že vám bude chýbať a budete chcieť vedieť, ako sa mi Atény páčia mám pre vás len jednu radu - sledujte ma na Instagrame :)




Na sebe mám:
okuliare zo stránky http://www.letnyhit.sk/
Bundička C&A
Tričko Zara
Sukňa Aliexpress
Kabelka Parfois
Topánky Deichman
Náramky New Yorker


A čo vy? Máte radi outfitové posty? Plánujete ešte nejakú dovolenku? Ak áno kam? Ak nie, boli ste už niekde? Kde? Boli ste niekedy v Grécku?

6 komentárov:

  1. Ta sukýnka je nádherná, ale nějak mi do outfitu nesedí.. :-/ :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sukňa je naozaj krásna, páči sa mi aj celý outfit až na kabelku :)

    http://nicolland.blogspot.co.at/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta sukně má super délku. Nikdy jsem "naživo" oblečení z ali neviděla, tak jsem ráda, že vypadá takhle super. Užijte si dovolenku :)

    OdpovedaťOdstrániť