utorok 16. augusta 2016

Pre romantické duše


O parfémoch Frais Monde ste si už na mojom blogu mohli prečítať tu:klik, a ako recenzia naznačila, značka si získala jednoznačne moju obľubu. Kokosový parfém mám takmer minutý, čo však ani nemusím byť smutná, lebo o pár dní končí leto. Za mňa jednoznačne objav leta, úžasná vecička za pár eúr. Po prvej dobrej skúsenosti som sa rozhodla opätovne experimentovať a po dlhom vyberaní som skončila pri vôni Litchi e Champaca. Liči úplne zbožňujem a je mi celkom ľúto, že u nás ho má z času na čas len Lidl a aj ten za celkom vysoké ceny. Vždy si ho doprajem v zahraničí, kde stojí normálne a väčšinou je aj čerstvejšie a teda chutí omnoho lepšie.


No a teraz som si ho prvýkrát dopriala v malej sklenej fľaštičke, kde ho nájdem v podobe parfému. Vedela som, že ak je v názve liči pôjde asi o sladučkú vôňu, ale absolútne nič mi nehovorila champaca. Tak som teda googlila a zistila som, že je to určitý druh Magnólie, z čoho mi vyplynulo, že vôňa bude sladko/kvetinová.

Moje pocity boli presne na miesto, pretože vôňu by som sama lepšie neopísala. Ja sladučká - presne kvetinovo ovocná. Keby som mala použiť klišé vetu z časopisov je to vôňa pre každú romantickú dušu :) Ale inak bez nadsázky vážne - mne to príde ako neskutočne sladučká a romantická vôňa, ktorá poteší každého komu voňajú parfémy Britney Spears, Beyoncé, Escada.Vôňa je aj napriek nízkej cene (12€) pomerne výrazná a vydrží dlho. Ja si ju prestriekavam 2x za deň, čo robím asi s každou voňavkou okrem Lancomu a Chanelu. 

Ak ste fanúšičky sladkých parfémov, táto ovocná vecička by sa vám na poličke určite páčila. A nielen na poličke :) jasné, že aj na pokožke :) Zoženiete ju na http://www.parfemy-elnino.sk/ a fakt vám radím popozerať aj iné vône od tejto značky.

A čo vy? Ovocné vône? Kvetinové? Pánske? Svieže? Dajte vedieť :)

2 komentáre:

  1. Frais Monde znám, i když ne přes jejich parfémy, ale přes olejíčky. Mám meruňkový, broskvový a kokosový, což by svědcilo pro to, že jsem milovnice ovocných vůní. Ne tak docela :-) Kokosový jsem na Vinted, za úžasnou cenu, koupila pro dceru a ty dva další jsem vyhrála :-) Nejvíce mě láká bergamotová řada.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť