piatok 16. septembra 2016

Americké úlovky 3: Sephora rúž


Veľmi nerada na blogu recenzujem zlé výrobky, pretože som zvyčajne na seba nahnevaná, že sa nechám nachytať reklamami a nerada túto ,,hanbu“ alebo svoju naivitu zdieľam ďalej. Toto leto som sa nechala nachytať aspoň 4 televíznymi chuťovkami a verím, že jeseň prinesie šťastnejšiu ruku pri kúpe výrobkov. Ten dnešný výrobok nie je ani, že úplne zlý ale keďže je na neho málo recenzií rozhodla som sa priniesť svoju trošku. Takže, poďme na to! Moje americké úlovky ste mohli vidieť už v tomto (klik) a tomto (klik) príspevku. Doteraz to bola v oboch prípadoch šťastná ruka, a povedzme si pravdu, nikdy nie je všetko úplne ideálne. A tak to bolo aj s výrobkom číslo 3.


Prechádzala som sa po Sephore a aj keď som už mala košík plný (vecí, o ktorých som si bola viac menej istá, že budú stáť za to) prihodila som ešte jeden rúž. Keďže som počula na Sephora veci samú chválu povedala som si, že nemám nič stratiť a jediná otvorená otázka teda bola, akú farbu si vybrať. Keďže som si rúž kupovala v apríli slnko práve začínalo žiariť tak som siahla po krásnej ružovej v odtieni 19. Výber farby bol dobrý - je to krásna lesklá stredne ružová farba, ktorá bola super na leto a určite bude krásna aj o rok na jar. Farbou to pozitívne bohužiaľ končí. Rúž má dva hlavné problémy - vôňu a konzistenciu.

Vôňa je proste strašne divná a tým, že si produkt dávate tak blízko k nosu nie je to nič, čo by potešilo. Je to taká ťažko identifikovateľná chemická vôňa, ktorá vonia mierne kyslo a určite dosť umelo. Horšia ako vôňa je konzistencia - keď si dáte rúž na pery máte pocit, ako keby ste si ich posiali nielen rúžom ale aj krupičkou. Rúž nenechá pery hebké ale sú hrbolaté.


Je mi to trochu ľúto najmä preto, že som od toho rúžu čakala fakt viac. Rúže, ktoré sú podstatne lacnejšie sú omnoho lepšie a tento by som si už ďalší určite nekúpila.

A čo vy? Sklamal vás nejaký Sephora výrobok? Aký? Mali ste niekedy nejaký ,,krupičkový" rúž? Aký? Od akej značky?



10 komentárov:

  1. Škoda té vůně :(. No já toho moc od Sephory nevlastním, takže mě nic nezklamalo, ale od jiných značek ano. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to mas aspon Sephoru v CR :) tak ak ta nieco bude lákať toto radsej nie :)

      Odstrániť
  2. Já od Sephory nic nemám, ale ráda bych vyzkoušela odlakovač na nehty v takovém červeném obalu.

    BLOG: KOSMETICKÁ TAŠTIČKA

    Pěkný den! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rtěnku ze Sephory jsem neměla, ale vždy jsem myslela, že právě rtěnky by mohli mít kvalitní :( Je to škoda, odstín je to opravdu pěkný :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to ma vždy tak nemilo prekvapí, keď produkt, ktorý sa tvári kvalitne a draho, nakoniec dopadne takto :( ja som už mala takýto hrudkový rúž ale už si nespomínam aká to bola značka
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. od Sephory jsem ještě nic neměla, ale toto už jen kvůli tvé recenzi bych si asi nekoupila :) není to zrovna super, když to nepřijemně voní a má tu rtěnku člověk na rtech.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne