piatok 9. septembra 2016

Bio parfém MYTAO


Tento týždeň sa nám na pár dní príjemne ochladilo a ja som to hneď využila a vybrala som si na kraj poličky jesenné parfémy. Momentálne to síce cítim asi ako trochu unáhlené rozhodnutie, ale to nechám bokom a budem sa naďalej tešiť a dúfať, že jeseň pomaly ale iste príde. Neviem, či som vám to niekde spomínala (aj keď to budete počuť onedlho vo videu :) ale jeseň je moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Aj keď sa na ňu väčšina ľudí pozerá ako na obdobie plné dažďa, a škaredých zamračených dní, ja ju vnímam úplne inak. Jeseň je pre mňa plná slnka, krásnych farieb z opadaného lístia, prechádzok za príjemného chladného vetríka a konečne vrstveného oblečenia. Mám rada pančušky, lodičky, svetre, trenchcoaty – proste všetko to oblečenie, čo jeseň prináša.



No a stým idú samozrejme ruka v ruke ťažšie parfémy a presne o jednom to dnes bude.

Dnes to bude o parféme MyTao od značky Taosis, ktorú sa oplatí mať v merku ak máte radi prírodné produkty. Názov značky Taosis pochádza z čínštiny a arabčiny (TAO+ OASIS) a znamená žiť v spojení s prírodou. A to je presne akoby heslo celej firmy, ktorá sa snaží robiť 100% prírodné výrobky bez toho, aby ničila prírodu alebo prostredie okolo seba. Jednou zo súčasti ich portfólia sú práve parfémy Mytao – ktoré vznikajú z dlhodobej praxy v oblasti aromaterapie a liečiteľstva. Na výrobe parfémov sa podieľajú odborníci v tejto oblasti a čo je úžasné je, že cieľom nie je len vytvoriť malý voňavý flakónik ale vytvoriť niečo, čo človeku pomôže a zlepší deň.



Ja mám doma MyTao Zwei – čo je parfém, ktorého cieľom je človeka povzbudiť a slúžiť pozitívne na psychiku. Parfém je pomerne korenistý ale vďaka tomu, že obsahuje citrusy a tea tree je zároveň veľmi svieži a nepôsobí ťažko. Trošičku mi propomína granátové jablko od Weledy, tomu však chýba tá tea tree časť, čiže je ťažšie.
Tá vôňa je veľmi netradičná a garantujem vám, že nič podobné v bežnej parfumérii nezoženiete. Je to naozaj zmes korenia a citrusov – krásna vôňa pre každého kto sa chce odlíšiť a chce vyskúšať niečo iné ako má každý. Ak by som vám to mala prirovnať  niečomu komerčnejšiemu tak sa vôňa trochu ponáša na Jo Malone – The Herb Garden kolekciu.



Nakoľko ide o prírodný a luxusný parfém je možné, že nepoteší jeho cena – 15ml vychádza okolo 20 € (stále menej ako Jo Malone J Vec sa má však tak, že vám stačia na jeden deň dva streky, pretože parfém je naozaj výrazný a viac určite nepotrebujete.
Mňa dostal nielen vôňou ale aj filozofiou firmy, ktorú si vážim rovnako ako u Weledy. U nás ho zoženiete na stránke https://www.krasnakazdyden.cz/, kde majú všetky z edície.

A čo vy? Ste za tradičné alebo netradičné parfémy? Hovorí vám niečo Mytao? Ak máte radi nejakú firmu sledujete aj jej filozofiu? 


1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne