utorok 6. septembra 2016

Heuréka! Americký úlovok n. 3 :Clarins Lip Comfort Oil


Myslím si, že je na mojom blogu vidieť, že som skôr drogériový ako parfumériový nákupca. Je to dané dvoma vecami - keď už do niečoho investujem je to pleťová kozmetika, myslím si, že dekoratívka sa dá nájsť fakt dobrá aj v drogérii a po druhé - dekoratívka, ktorá ma láka u nás buď nie je k dostaniu, alebo je strašne predražená. Clarins Lip Comfort Oil je tak pol na pol, ale dôvod, prečo som do neho investovala je strašne jednoduchý - neskutočne som ho chcela :)
Podľa mňa som na neho striehla viac ako trištvrte roka, mala som načítané všetky dostupné recenzie, napozerané všetky videá a vedela som, že tento +- 16€ balzam na pery musí byť môj. 


Je to síce hlúposť, ale strašne sa mi páčilo, že je to balzam na pery so štetcom. No uznajte, neznie to cool? Navyše, ak si pozriete recenzie na nete (alebo dočítate do konca tú moju) tak zistíte, že ide o balzam s extra hydratáciou určený pre popraskané, dopukané pery, ktoré sú citlivé. Balzam má pery regenerovať, hydratovať, zvláčňovať a dodávať im potrebnú výživu aby nedošlo k takýmto stavom.  Podľa popisku geniálna vec, za trochu premrštenú cenu, ale ako keby som bola prvá, kto si kupuje takéto veci. Na výber bolo viacero vôní, ale ja som chcela medovú, pretože tá mala byť najviac liečivá a je to ako keby ,,vlajková loď" tohto produktu.


Balenie je podľa mňa prekrásne! Vyzerá ako malý elegantný lesk (7ml) s rozkošným tučnučkým štetcom. Samotný balzam je príjemne hutný a pery naozaj úžasne premastí. Aj keď je to balzam, na perách pôsobí mastne a lesklo ako lesk, čiže v konečnom dôsledku lesk ani nepotrebujete.  

Chcela by som však naozaj zdôrazniť, že aj keď je to pekné a milé, je to reálne balzam na pery a naozaj ich chráni a nevysušuje. Testovala som ho počas viacerých letov a pobytoch na letiskách a viem, ako sa moje pery správajú keď sú dlho v klíme. Obstál na 1* a ja neľutujem ani eura, čo som za neho dala. Navyše má veľmi príjemnú sladkú medovú vôňu, ktorá len znásobí ten príjemný pocit.


Je možné, že by vám pery hydratovala aj vazelína, ktorá stojí 2€. Ale aj voňavku zoženiete za 5€ a veľa z nás má doma luxusné parfémy - a pre mňa je toto niečo také. Robí to to, čo sľubuje a navyše je to naozaj úžasné na pohľad :)

A čo vy? Máte doma aj vy nejakú luxusnú vec pre radosť? Počuli ste o tomto balzame? 


17 komentárov:

  1. Tento olejový balzam by som aj ja raz chcela skúsiť, vyzerá fakt luxusne :) Ja som si toto leto kúpila lovely lip balm od Clarins, nevedela som mu odolať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento olejový balzam by som aj ja raz chcela skúsiť, vyzerá fakt luxusne :) Ja som si toto leto kúpila lovely lip balm od Clarins, nevedela som mu odolať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ja osobne by som toľko za balzam nedala, ale ako píšeš, každý máme svoje a to zasa ja investujem do knih, aj eknihy sú lacnejšie, ale väčšinou aj tak kúpim papierovú drahšiu :)
    No ale iné som chcela, ja milujem kokosový olej na všetko, ale od kedy som objavila bambucke maslo, tak ficim na ňom a to je aj na popraskané pery pre mňa top ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja zase ako balzam nepoužívam nič iné ako jelení loj, pretože keď ma nejaký aj zláka, strašne mi na ňom vadia silikóny, vône a celkovo príliš veľa chémie... som sa rozmaznala a už na pery nedám nič iné (a paradoxne jelení loj je mega lacný, čiže môžem míňať na všetky ostatné druhy kozmetiky :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jaj a aby som nezabudla, so značkou Clarins vôbec nemám dobre skúsenosti, tak mám zafixované, že sa jej vyhýbam :/ už ani neviem, čo od nej som mala také zlé, ale neviem ten blok prekonať :D myslím, že to bola nejaká dekoratívka, púder a make-up alebo tak

      Odstrániť
    2. Mňa neláka vôbec ich pleťovka a toto je vlastne prvá vec akú od nich mám :) potom by som ešte chcela ten lesk a to je asi všetko :)

      Odstrániť
  5. O tomto balzame som ešte nepočula, ale má krásny obal, vyzerá fakt luxusne :)
    Len do balzamu by som ja osobne toľko neinvestovala :D
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  6. o balzámu slyším poprvé, ale úplně tě chápu, když prostě něco chci a hodně, tak to prostě musím mít :-D

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wau, tak o tomto som naozaj vôbec nepočula, no vyzerá to veľmi zaujímavo. Priznám sa však, že si nie som istá, či by som mala odvahu niečo z ameriky objednať. Najmä ak by som o tom ešte nečítala recenziu alebo nejaké hodnotenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. majú ich už aj u nás :) a ja som neobjednávala ale kupovala naživo :)

      Odstrániť
  8. Za takú luxusnú vec pre radosť považujem svoju obľúbenú riasenku od Chanel, tú si asi budem kupovať kým ju neprestanú vyrábať. Inak, na tento olej mám tiež zálusk, ale chcela by som skôr tu malinovú verziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento olejíček jsem si pořídila v květnu :) Ale řekla jsem si, že ho otevřu až spotřebuji olej Balea :D

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne