utorok 20. septembra 2016

Skúšali ste niečo od Loreal Tecni Art?


V predposlednom videu ste mohli vidieť tento sprej a nakoľko som vám sľúbila jeho recenziu, poďme rovno na ňu, kým náhodou nezabudnem. Dnes teda bude v hlavnej úlohe Loreal Tecni Art termofixačný sprej - a verte mi, že ak si žehlíte alebo kulmujete vlasy veľmi sa vám hodí poznať ho. 
Nakoľko som tak nejak mentálne vysporiadaná s tým, že skôr či neskôr zhodím moje dlhé kadere a dám sa ostrihať ťažím teraz z vlasov čo to dá. Peroxid, žehlenie, kulmovanie - proste total bomba nálož pre vlasy. Ale viete čo? Strašne si to užívam :) Veľmi sa mi páčia moje upravenejšie vlasy - krajšie na nich vynikne svetlá balayage a baví ma vymýšľať rôzne účesy. 


 Z toho dôvodu som sa rozhodla trochu viac investovať do termo ochrany vlasov, nech to zase neprepálim úplne. Na nete ma zaujal tento Loreal sprej a keďže som nič z Tecni Artu ešte nemala šup to objednávať. S výberom som absolútne spokojná! Čo oceňujem asi najviac je rozptyl spreja, ktorý je neskutočne pohodlný. Sprej má výborný rozprašovač, ktorý nanesie produkt presne tam, kde má - vďaka čomu nebudete mať olepené ramená alebo nedajbože tvár. Samozrejme ako vždy oceňujem aj jeho vôňu, ktorá je jemne sladká - a určite nebude nikomu vadiť. 


Ja sprej používam pred žehlením alebo kulmovaním na suché vlasy, ktoré následne rozčešem, aby sa produkt dostal všade. Potom chvíľu počkám nech trochu vo vlasoch sadne a preschne a šupito kulmovať! Sprej vlasy nelepí ale je vidno, ako vlny pekne utuží takže nemusíte používať lak. Ja sa laku posledný mesiac pri kulmovaní úplne vyhýbam, pretože preferujem tie rozčesané glam vlny ako ste ich videli vo videu. Len pre zaujímavosť - v poslednom videu v Grécku som mala vlasy natočené 4 deň a tie vlny boli podľa mňa fakt fajn :) 


Za mňa naozaj super produkt, ktorý sa cenovo takmer vôbec neodlišuje od tých drogériových avšak je podstatne lepší. Nelepí ale tuží a fakt príjemne vonia.

A čo vy? Chránite si vlasy? Akým výrobkom? Teraz si viac kulmujete či rovnáte?

10 komentárov:

  1. Ja som si vlasy skoro stále žehlievala a používala som ochranný sprej od Syoss. Od L'oreal tecni.art by som chcela vyskúšať stylingový krém French Girl Hair French Foissé :) Mrkni na môj blog: My parisian heart

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od L´oreal miluji jejich Hot&Liss termofixační sprey. Tento určitě vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mňa loreal vlasová kozmetika nejako obchádza, ochranu pred žehlením mám teraz tresemme a som fakt spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak tresemme som práve minula a nahradila práve týmto Lorealom :)

      Odstrániť
  4. Ja žehlím a kulmuje minimálne, lebo ak mám povedať pravdu hrozne ma to nebaví a som v tom ľavá :D niekedy som ale žehlila veľmi často a vtedy som používala asi jeden z úplne prvých výrobkov práve od LOreal. Mal také ružové balenie a tuším mu robila reklamu nejaká známa modelka. Názov ale už nepamätám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj ten mam aj ja doma ;) podla mna to mal doma asi kazdy tuším to bol rad Studio

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne