sobota 17. septembra 2016

Tieto Zendium veci ste mohli vyhrať :)


Poznáte to, že ak niečo poznáte alebo používate tak máte pocit, že to vidíte všade? A ja to nielenže vidím v každom druhom obchode, ale ešte mám pocit, že Zendium používa snáď každý v mojom okolí. Kam prídem na návštevu vidím nejakú z týchto zubných pást - tak ma prosím uveďte to reality - fakt sú všade alebo mám len taký pocit? 
Ja som tieto pasty dostala na vyskúšanie a jeden balíček, ste mohli vyhrať vo facebookovskej giveaway. Ak ste nevyhrali nezúfajte a nezabudnite sa zapojiť do DOVE a ROWENTA giveaway, ktorá stále prebieha tu:klik


No a poďme trochu na tie pasty :) Ja som o nich už raz písala, ale vtedy som nemala všetky tieto príchute, tak aby ste vedeli či po nich v drogérii siahnuť alebo nie. Povedzme si totiž pravdu - pasty niekedy kupujete častejšie ako krém a môžu narobiť veľa úžitku ale aj neplechy.
Pasty sú v 4 verziách - Gentle Whitening, Sensitive, Fresh a Complete Protection.

Moja najobľúbenejšia je jednoznačne Fresh, ktorá je príjemne mentolová a zanecháva osviežujúci dych. Mentolové príchute sú moje najobľúbenejšie a každé leto ma mrzí, že sa v Bratislave nenašiel nejaký podnikavec, ktorý by predával chemické mentolové drťky, ktoré by som si popíjala po prechádzke Bratislavou. 
Vychváliť musím aj Sensitive verziu, ktorá mi pomohla keď mi prechladol zub. Pasta bola fakt jemnučká, takže sa dala veľmi dobre používať a umývanie zubov nebolelo :) A to vždy poteší :) Sensitive verzia má veľmi jemnú, ba až nijakú chuť - nebojte, nič také ako trpký Lacalut. Ak vás netrápia citlivé zuby alebo nemáte radi mentolovejšie príchute potom siahnite buď po Complete Protection alebo Whitening. Tie sú menej mentolové, ale šetrné voči zubom.

Detské som posunula ďalej a bolo mi povedané, že chutia celkom dobre a recenzentka bola ochotná používať ich pravidelne :) Detská úprimnosť sa cení, takže berte to na vedomie :) 


Čo ma prekvapilo asi najviac a mohla som tým asi aj začať je ústna voda! Nemám moc rada ústne vody pretože ma skoro všetky štípu a tým, že som v noci večne hladná posledné čo potrebujem je, aby mi bolo ešte na vracanie z ústnej vody. Táto ústna voda je však mierne sladká a určite v žiadnom prípade neštípe! Chuťovo je skôr príjemná a tak urobí ,,výplach" znesiteľným zážitkom. Používam ju už poctivo tri týždne, tak ak bude v zimných empties (motivácia) tak som to vydržala. Voda inak buduje obrany schopnosť ústnej dutiny a pomáha bojovať proti baktériám, ktoré spôsobujú kazy. 


Iné kefky ako Zendium doma nemám už asi pol roka a mohli ste si o nich detailnejšie prečítať tu: klik. Ja som si už na ich menej zvyčajný tvar úplne zvykla a teraz sa obávam, že keď ich raz prestanem používať budem si musieť zvykať na tvar iných kefiek. Kefky sú jemné a dostanete sa s nimi dobre všade tam, kde treba :)

 Tak keď budete nabudúce lamentovať a nebudete vedieť, ktorú pastu, vodu a kefku dúfam, že vám napadne tento článok :) A už zajtra video z Grécka :) woup woup :)

A čo vy? Že nie som jediná, kto nemá rád štipľavé vody?


8 komentárov:

  1. Pasty i kartáčky jsem zkoušela. Jedna pasta mi přijde slabší, ale jinak jsou fajn. Kartáčky mi připadají dobré, jelikož mám pocit lépe vyčištěných mezizubních prostor :) a ústní vodu jsem nezkoušela.

    Pěkný den!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mají fakt krásné balení :) ještě jsem teda nezkoušela ale asi brzo zkusím :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mala som to šťastie, že sa mi podarilo vyhrať jendu GA a presne tieto pasty, aj ustnu vodu, kefky... zatial používam a som veľmi spokojná. Je pravda, že tá voda tak neštípe že mi idu vyskočiť oči :-D a na kefku som si par dni zvykala, ale tiez som s nou spokojná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som mala tú modrú pastu a najviac ma na nej bavilo to, že som po umytú zubov mohla zjesť čokoľvek a nebolo to horké! :)
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne