nedeľa 11. septembra 2016

Video: elegantné glam vlny s Rowentou


Dnes som si pre vás pripravila krátky a jednoduchý videonávod - ako si urobiť pekné, elegantné glam vlny. Nie je to naozaj nič zložité - ku klasickému kulmovaniu pridáte jeden ,,twist" na záver a glam vlny sú na svete. 
Takéto vlny sa pekne hodia na jeseň k baretkám, klobúčikom tak dúfam, že si video nielen pozriete, ale že takúto verziu aj vyskúšate.


Vlasy som robila s novou kulmou  Rowenta Respectissim Precious Curls, ktorú môžete stále vyhrať s balíčkom Dove vlasovej kozmetiky v tejto súťaži:klik. 
Výhoda kulmy je, že si na nej môžete nastaviť váš typ vlasu a potom si vlasy kulmujete podľa toho. Je to šetrnejšie a vlny vám omnoho dlhšie vydržia.

 A čo vy? Na jeseň si viac vlasy kulmujete alebo žehlíte? Aj u vás je stále také teplo? Akú máte doma kulmu? 


9 komentárov:

  1. Moc hezké vlny :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne vlny, tvoje videá milujem, máš veľmi príjemné vystupovanie a si sympatická :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekne vlny, skúšala som si robiť vlny podľa tvojho prvého videa a nič z toho, moje vlasy sa nedali ani po hodine skúšania natočiť, tak možno práve takáto kulma je pre mňa tá pravá :)
    A čo sa týka vlasov, mne sa viac páčili celohnede, takto pôsobia tie konce nezdravo teda aspoň pre mňa ;) takže ja by som zmenu určite spravila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hnede by vyzerali urcite zdravie s tym sa zhodnes aj s mojou kadernickou :) asi to urobim tak, ze to zabijem este jednym zosvetlenim a zaciatkom roka ostriham a vratim sa k hnedej :) to budem mat take rocne svetle vyrocie a viem si predstavit, ze do tej doby mi ta svetla bude nesmierne liezt na nervy a nebudem to rozhodnutie potom lutovat ani sekundu :)

      Odstrániť
  4. Vlny jsou krásné a kulmou je to mnohem jednodušší nějakými jinými způsoby, jen je tu tedy problém v tom, že on tento nástroj vlasy docela ničí. Naštěstí tu už máme se stále rozvíjejícím se světem kosmetiky a nových produktů spreje na ochranu před teplem, takže se člověk nemusí obávat, že po pár použitích jej čeká třeba toto :)

    OdpovedaťOdstrániť