nedeľa 4. septembra 2016

Video: Make-up, ktorý nepobúri učiteľky a.k.a make-up do školy :)

Aj vám príde neuveriteľné, že leto je už preč? Alebo asi ešte úplne nie je, ale september je pre mňa taký ten mesiac, kedy sa začína odznova. Vám v pondelok škola a nám pracujúcim taká tá ,,septembrová" robota. Až mám trochu zimomriavky z toho, čo začne v pondelok v robote, pretože si myslím, že taká tá letná pohodová atmoška bude preč a začne poriadna drezúra :) Dnes to však nebude o vylievaní srdca o pondelkových nástrahách ale pripravila som si pre vás jedno video, kde vám ukážem ako si urobiť make-up, ktorý nepobúri učiteľky/profesorky na škole. Za mojich čias to bolo o večnom doťahovaní čo je ok a čo nie je a úprimne dúfam, že sa časy zmenili a ružový lak na nechtoch nieje tabu, kvôli ktorému sa volá mamina na konzultácie k triednej :)


Každopádne, ak chcete vedieť ako sa namaľovať rýchlo, prirodzene a bez pobúrania stačí stlačiť play. 

A čo vy? Ako to funguje dnes v škole? Môžete sa maľovať? Môžete si lakovať nechty? Dajte vedieť, nech viem aké sú trendy. 
A ak už nie ste v škole, dajte vedieť - dráždili ste učiteľky? Čím?  

7 komentárov:

  1. Skvelé videjko!! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ale teraz žartuješ Bianca, však? Ja mám 35 rokov a žiadne doťahovačky a obmedzovanie už za mojích školských čias neexistovali. A to som mala kadejaké spolužiačky, riadne experimentátorky, pokiaľ ide o módu a make-up.Niečo také som počula jedine od mojej mamy, že sa nesmeli namaľovať alebo dokonca nosiť nohavice :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeminenku kiež by som žartovala :) ja som sa tolko napocuvala kvoli nalakovanym nechtom s leskom na pery ze by som o tom mohla knihu napisat :)

      Odstrániť
  3. Ja mám 26 a tak isto sme problém nikto v škole nemali a to sme už na základnej vymýšľali rôzne extravagantnejsie licenia a na strednej, tak to už bolo profesorom úplne fuk :) dôležité bolo správanie :)
    Ale iné som aj chcela pôsobila si na mňa dosť neprirodzene takto z profilu, tie videa na posteli sa mi viac páčili ako tieto kde si v bledom prostredí :)
    A ešte otazocka, ty si bola zle odlicena pred videom lebo aspoň na mňa to pôsobilo že máš čiernu linku okolo očí :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mna to bol na základnej mega mordor a na strednej o čosi menší ale take ze make up to bolo ok az od 3 ročníka a opätky to bolo tiez na poznámky :/
      Co sa týka toho prostredia experimentujem teraz trochu aby nebolo stale to iste, takze bude sa este meniť kym nájdem nejaké nove zaujímavé :) ale toto to pri poludnom svetle nie je, mas moj súhlas :)

      Odstrániť
  4. Pekné video a pripájam sa tiež ku zmene prostredia :) tá posteľ teda take tmavšie za tebou bolo lepšie ako takéto blede :) a hlavne na posteli si bola priamo tvárou na kameru, to sa mi zdalo lepšie ako tu z boku ;)

    OdpovedaťOdstrániť