nedeľa 9. októbra 2016

Video: Jesenný lookbook

Stihla som to! Jeseň je pre mňa vždy veľmi mätúca a posledné roky ju vlastne skoro vždy prepásnem - najprv si myslím, že je len chladnejšie leto a potom už vlastne príde zima. Ale tento rok nie! Už týždeň nosím pančušky, trenchcoaty a vybrala som tmavšie laky na nechty :) A ultra úspech bolo natočiť 4 jesenné outfity, tak dúfam, že sa vám budú páčiť :)

Peknú jeseň! Ozaj info o veciach z videa nájdete v popise videa a ako vždy ak máte nejaké otázky šup sem s nimi do komentára :)



A čo vy? Tešíte sa z jesene? Užívate si ju?

24 komentárov:

  1. Ten prvý je podľa mňa top a veľmi ma na ňom zaujali topánky :)
    Tie posledné šaty subna chrbte nazberkane? Posobi to ako ako vak :)
    Otazocka, možno neodpovies ale pôsobí to na mna tak, že čakas bábätko ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeeminenku nie :) a ,,najhorsie" je, ze som ani nepribrala :))

      Odstrániť
  2. Veľmi pekne si všetko skombinovala :)
    Ten prvý je aj pre mňa top, kombinácia žltá a modrá je proste dokonalá :) len ja by som nedokázala dať k tomu tie krásne lodičky a kabelku, na sebe by som išla do niečoho neutrálneho ale ako vidím nie je zlé zaexperimentovat :)
    Aj ja milujem jeseň a jar, kvôli pancuskam a kabatikom :) len toto počasie už je skôr zimné, takže vyhráva kožená bunda ráno :)
    Inak aj mne sa zdalo akoby ti tam vykukalo malinké bábätko bruško ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. baby akoze mi davate dnes: ))) nakolko viem, ze moja vaha je ok ma byt, tak to vezmem s humorom, ale tehotna naozaj nie som :)

      Odstrániť
    2. aleee to bolo v najlepšom myslené, postavu máš top ! :) vieš kde sa mi to zdá, v tom treťom, na prechádzku :) možno si len mala dobrý obed po ktorom si išla na prechádzku :D také mini ;)

      Odstrániť
    3. Ved toto :) toto musím bohužiaľ uznať ze moje obedy su velmi ľahko identifikovateľné :) a to keby si este vedela ako často a vela jem ;)

      Odstrániť
  3. Krásné outfity. Ten první je nádherný, krásně jsi ho zkombinovala. Potom se mi líbí i ten na večeři. Super video. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Saška, ofina Ti veľmi pristane 🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeej, ten posledny je super, aj ked ja by som dala ine topanky a tam mas aj najlepsie vlasy, dobre sa ti tam ofinka podarila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super video :) teraz by si mohla dať nejaky jesenný liciaci tutorial ;)
    A som inak veľmi zvedava, že čo tá foto šťastná a #bogerroka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je v pláne ;) rozmýšľam ze tak tretie co teraz pôjde ;) ci to uz bude zima? :/ a uvidis čoskoro :)

      Odstrániť
    2. Tak pre niekoho je zima už teraz ale kalendárovo máš času ešte dosť ;)
      A inak už je víťaz kulmy ?

      Odstrániť
    3. dnes po polnoci nech majú šancu aj opozdilci :) ale teším sa ako ju niekam pošlem, stále tu krabicu presúvam z miesta na miesto :)) A budem sa teda orientovať podľa kalendára a bude :)

      Odstrániť
  7. Líbí se mi look do práce, hlavně ta blůzka a také outfit na procházku!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne outfity, veľmi inšpiratívne! :) Možno by si mohla uviesť aj odkiaľ máš jednotlivé kúsky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to v popise videa na YouTube :) s dakujem za krásny komentár :)

      Odstrániť
  9. Veľmi ti to vo všetkých outfitoch pristane, najviac sa mi páči ten zvolený na večeru :))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne