piatok 4. novembra 2016

Jesenná prechádzka


Pred dvoma týždňami bolo cez víkend neskutočne pekne a s manželom sme si povedali, že to môže byť posledný pekný teplý slnečný víkend tohto roku. Zatiaľ to tak vyzerá, že sme mali pravdu a o to viac sa teším, že z toho dňa vzniklo zopár pekných fotiek, ktoré vám dnes rada ukážem. 
Prechádzky, to je inak naše! Ak sa dá snažíme sa prechádzať veľa a každý deň pretože si pri tom človek neskutočne vyluftuje hlavu. Či bolo v robote dobre, alebo zle, či nás niekto nahneval alebo potešil vždy sa o tom najlepšie rozpráva na čerstvom vzduchu v tej najlepšej spoločnosti. 
Inak, táto prechádzka pri ktorej vznikli tieto fotky sa trochu vymkla našej kontrole :) Domov sme už ledva vládali, pretože sme v ten deň nachodili cez 15km :) Z domu sme sa prešli do mesta, odtiaľ na hrad, z neho na dobrý koláčik a naspäť unavený domov :)


Keď som sa na seba pozrela, niečo tej čierno béžovej  kombinácii chýbalo, tak som vytiahla náhrdelník, ktorý som dostala zo stránky http://womanology.sk/. Neskutočne krásny statement náhrdelník, ktorý dodá šmrnc každému outfitu. Od prvého pohľadu sa mi páčila kombinácia zeleno-modro bielej, pretože mi príde pomerne univerzálna na celý rok. Náhrdelník je asi najmohutnejší čo mám doma a môj jediný strach je aby mi nepadol a aby z neho nevyletel nejaký kamienok. Nejdem si už ďalej bosoriť, snáď sa nič také nestane :)



A čo vy? Čo plánujete na víkend? Zvyknete sa prechádzať? Kde? V meste alebo v lese?

24 komentárov:

  1. Ten náhrdelník je překrásný! :) Tento outfit ti moc sluší.
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne vlasy! Vyzerajú byť veľmi zdravé. Milujem prechádzky. Jednak si vyčistím hlavu a mám aspoň trochu pohybu na čerstvom vzduchu. Dokonca aj tento víkend plánujem prechádzku v lese. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) Presne moje slova - prechadzky su vazne uzasna vec :)

      Odstrániť
  3. Krásne vlasy! Vyzerajú byť veľmi zdravé. Milujem prechádzky. Jednak si vyčistím hlavu a mám aspoň trochu pohybu na čerstvom vzduchu. Dokonca aj tento víkend plánujem prechádzku v lese. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja chodím na prechádzky skoro stále, milujem to a keď sneží tak to je najlepšie ;) a hlavne keď príde prvý sneh, to som schopná v noci manžela vytiahnuť z postele a musíme ísť von :)
    Sobotu mám takú najviac prechádzkovu lebo ráno musí byť mileticka a to ani neviem ako máme za sebou hneď štyri kilometre a poobede väčšinou ideme tiež peši do mesta :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A zabudla som, vyzeráš super !
      A máš môj obdiv, že si zvládla kabelku v ruke na takú dlhú prechádzku, ja si vyberám pohodlnosť a to väčšinou kabelku cez rameno alebo teraz veľmi obľúbený ruksas :)

      Odstrániť
    2. Jeeeej vy ste tiez fanúšikovia Miletičky? :) to som ani nevedela, to mame spoločne :)
      A na snezne prechádzky sa tesim aj ja, ale to uz veru nebudem elegos :) to budú len snehule, hrubá bunda a hlavne hrubé rukavice :)

      Odstrániť
    3. Mileticka musí byť každú sobotu a predtým alebo potom káva v moods ;) to je taký rituálik :)

      Odstrániť
    4. Veroniiiii Moods musí byt potom :) kava alebo koláčik a ked bol zlý tyzden tak dokonca raňajky :) ktovie ci sme okolo seba niekedy prešli :)

      Odstrániť
  5. Moc ti to sluší!

    theheartissue.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. supe ourfit, moc se mi líbí jak jsi to doplnila tím náhrdelníkem:) skvělý nápad. Také se ráda procházím když je pěkně. My jsme byli o víkendu u příbuzných. :)

    Somethingbykatep

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne