utorok 8. novembra 2016

Maybelline Lash Sensational


Neviem, či som vám to niekedy spomínala, ale ja som vlastne taký špirálový dedič. Moja mamina je ten najnáročnejší špirálový spotrebiteľ akého som kedy videla. Podľa mňa ešte nevyrobili riasenku, s ktorou by bola mamina spokojná. Ja sa asi aj trochu teším, pretože vďaka tomu mám každý mesiac novú riasenku. Mamina si vždy nejakú (ktorá v reklame sľubuje zázrak) kúpi a po pár dňoch posunie ďalej. A potom ju začnem používať, stretneme sa a mamina sa ma vždy! pýta - jeeej ty máš také pekné riasy, akú máš riasenku? No tú tvoju mami :) A teraz mám vďaka tomu doma Maybelline Lash Sensational. 

Keď mi ju dala dosť som sa potešila, pretože na blogoch je ospevovaná nejaký ten piatok tak som bola zvedavá, ako dopadne u mňa. 
Začneme balením :) to je podľa mňa Ok, ružová sa mi páči určite viac ako predošlá žltá, takže za to palec hore. Čo asi veľa ľudí nepoteší je plastový hrebienok, no mne osobne to nevadí. Nemám žiadnu hrebienkovú preferenciu, vždy sa rada nechám prekvapiť, čo hrebienok prinesie :) Tento je navyše ešte pekný polooblúčikovitý, čo dáva väčšie šance pekne vytočeným riasam.


 A čo hovorím na riasenku ja? Jednoznačne jedna z tých drogériových lepších. Viem, že zase so mnou bude veľa ľudí nesúhlasiť :) ale ako už za tie roky viete, ja mám rada husté riasy a objemné riasy a tie presne táto riasenka robí. Zhustí, vytočí a mierne predĺži. 2-3 vrstvy a konečne vyzerám ako zobudený človek :) Čo by som jej akurát vytkla je, že po cca 2 mesiacoch začína schnúť, takže za mňa jedna z tých menej výdržových. Ja som ešte oživila micelárkou a uvidíme koľko ešte vydrží :) 

Fotky ako dôkaz :)



Čo hovoríte vy? Mali ste ju? Očarila vás? Máte radi Maybelline riasenky? Akú riasenku používate teraz?

16 komentárov:

  1. Taky jsem na ni četla chválu a dělá podle fotek pěkné řasy :) Já ještě nenašla tu svou top řasenku. Momentálně mám žlutou Miss Sporty, kterou jsem si koupila na základě recenzí a ze začátku mi přišla super. Po pár měsících už to ale není ono :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tahle řasenka patří mezi mé TOP akorát já nenanáším tolik vrstev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tohle je moje nejoblíbenější řasenka EVER! dělá ty nejlepší řasy, přesně podle mých představ:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aktuálně používám od miss sporty růžovou, nenadchne a ani neurazí. Tato řasenka se mi líbí, moc se mi líbí její kartáček, takové mně vyhovují asi nejvíc.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak tu asi necham bokom :) ja radšej také, ktoré nadchnú :)

      Odstrániť
  5. Čooo?:) Táto riasenka má aj odporcov?:) Ja ju zbožňujem:) Mám už ani neviem koľkú a už asi ani nemám odvahu kúpiť si inú. Raz sa mi stalo, asi to bol v drogérii nejaký často otváraný kus, že sa mi dostala do ruky táto - ale kvalitou úplne že zlá - riasenka a keby som ju mala doma po prvýkrát, už si ju nekúpim. Ale vážne, toto je jeden z tých produktov, ktorý ma bude ešte dlho držať...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja inak z tohto dôvodu riasenky v drogerke uz ani nekupujem. Asi 2x sa mi stalo ze som kúpila vyschnutu tak odvtedy len eshopy. Často su dokonca este aj lacnejšie takze nie je o čom :)

      Odstrániť
  6. Tuhle řasenku mám a jsem celkem spokojená! Jen se šíleně odličuje!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja ju mám veľmi rada, povedala by som, že jedna z top drogérkových. Teraz aktuálne používam L´Orealku False Lash Wings Intenza. Tiež celkom v pohodke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Za mě jedna z nejlepších řasenek, co jsem měla :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovedaťOdstrániť
  9. teeeda vyzerá naozaj dobre :) ja sa neviem vzdať mojej Miss Mangy alebo Miss Hippie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne