utorok 29. novembra 2016

Môj kozmetický vianočný wishlist

Ako každý rok aj tento rok som si pre vás pripravila môj neskromný kozmetický vianočný wishlist. Tento rok mám pocit, že je najnáročnejší aký kedy bol a preto som o to viac zvedavá, čo z neho dostanem :) 


Moje srdce si posledné dva mesiace získali dva nové parfémy. Jeden je z notoricky známej značky z môjho blogu Jo Malone. Odkedy som voňala na letisku parfém Blackberry&Bay tak sa mi o ňom hádam aj sníva. Prekrásna ovocná vôňa ideálna najmä na jar. A preto by som ju mala dostať na Vianoce :) aby som bola o pár mesiacov pripravená, keď začnú kvitnúť prvé stromy :) 


A keďže papier (alebo blog) znesie veľa tak pridám ešte jednu moju úplne, že aktuálnu novinku Diptyque Florabellio. Och! Tak dokonalá sladká ovocná vôňa! Vydrží na vás od rána do večera a podľa mňa si môžete byť isté, že ju budete mať na okolí samé. 



Ďalší výrobok, ktorý by mi urobil fakt radosť by bol nový make-up. Ideálne, ak by krabička obsahovala Armani Lasting Silk UV. Videla som na neho niekoľko recenzií a vyzerá skvostne. Keď sa má do niečoho s dekoratívky investovať mal by to byť make-up :) Ten je predsa základom pre celé líčenie a vie zo smutnej, zašednutej pleti vyčariť niečo úžasné. A verím tomu, že práve tento Armani to vie. 



A že toho mám doma veľa na zozname mám už len jednu vec :) MAC Amplified Creme Lipstick. Neskutočne sa mi páči odtieň Up The Amp, ktorý je ideálny na zimu a do tohto počasia. Alebo ešte jeden, taký tmavohnedý, ktorý som videla u Tanyi Burr v jednom z októbrových videí. 

Tak baby :) takto vyzerá moj vianočný wishlist a bude veľmi rada ak mi napíšete čo by z kozmetiky na Vianoce potešilo vás.
Parfém? Rúž? Make-up? Peeling? Dajte vedieť, možno mi sem ešte niečo pribudne :)

5 komentárov:

  1. Určite by som chcela vyskušať make-up od Clinique beyond perfecting foundation + concealer :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten teraz veru fičí :) a aj mňa láka :)

      Odstrániť
    2. Ja ked som videla, aký krásny finix urobí na tvári a ako kryje no kľudne obetujem tie peniaze zaň :D

      Odstrániť
  2. Aj ja som si napísala makeup :) Vo výhľade mám rovno 3 - Clarins Ever Matte, Shiseido Perfect Refining Foundation a Estee Lauder Double Wear :)
    a nejaký Jo Malone by tiež nebol na zahodenie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne