piatok 18. novembra 2016

Poďte so mnou tráviť sobotu :)


Dnes je posledný pracovný deň. Konečne! Už len pár hodín do mojej milovanej soboty!
Sobotné ráno je pre mňa posvätné. Je to jediný deň v týždni, kedy sa buď ideme niekam naraňajkovať alebo ostanem v posteli aspoň do 11 a čítam si tam knihy alebo časopisy. Jediné, kvôli čomu z postele vyjdem je, aby som urobila sebe aj manželovi kávu a s ňou sa potom vrátila naspäť. Veľký hrnček dobrého silného Americana pre mňa a malé Espresso pre manžela! Každý máme to svoje :) Teraz v zime je moje sobotné leňošenie úplne dokonalé, pretože keď vidím to hnusné počasie vonku som úplne nadšená, že ja môžem ostaň v tej vyhriatej posteli.




Potom čo sa horko- ťažko dostanem z postele zvyčajne niečo dobré navarím. Priznám sa, že posledné týždne mi to nevychádza a moje varenie supluje mamina pretože pracujeme na skrášľovaní nášho bytíku :) Momentálne sme tak niekde v trištvrtine a verím, že začiatkom týždňa budeme mať prerobenú kúpeľňu! Konečne! Neviete si predstaviť, čo to pre mňa bolo žiť jednak v rozbombardovanom a prašnom byte a jednak fungovať niekoľko v mesiacov v kúpeľni, ktorá bola fakt mega škaredá.

Pred 4 dňami :)

Včera :)

Ale tomu je čoskoro koniec :) Vec sa má tak, že aj keď sme prerábku plánovali niekoľko mesiacov, až teraz - v jej procese mi dochádza, ako sme boli vlastne nepripravený. Každý víkend prechádzame všetky obchody s nábytkom, náradím, doplnkami, pretože stále! na niečo zabudneme alebo sa nevieme rozhodnúť.


Keď človek zháňa kopec vecí čas ide rýchlejšie ako voda a zrazu sa ani nenazdáme a je šesť a deň je vlastne skoro pri konci. Taká som ale vždy rada keď dôjdem domov :) Tak to tu mám strašne rada :) To sa len vyleňoším na sedačku a s manželom si pozrieme nejaký dobrý film. Teraz v zime si k tomu ešte zapálim nejakú vôňavú sviečku a urobím niečo teplé na pitie. Po rokoch som zistila, že je fakt pravda, čo hovoria Brazílci a za nespavosť môže myseľ a nie káva, a tak si večer prevoniame byt vôňou kávy ešte raz :) Vôňu kávy zbožňujem a pôsobí na mňa inak ako na závisláka :)- keď ju cítim, musím ju mať :) Nakoľko mám doma zbalené (kvôli prerábke) všetky spotrebiče došla som na chuť Nescafe Azera, ktoré napodiv chutí naozaj ako Americano. Zalejete jednu väčšiu lyžičku 200ml vody a môžete si byť isté, že pri filme nezaspíte, aj keď vás vaša polovička núti pozerať extrémne nezaujímavé filmy (priznajte sa, kto tým doma trpí tiež? :) V sobotu sa chystáme na Sirotinec slečny Pelegrinovej, tak dúfam, že a, nezaspím za b, že to nebude strašidelné (malé deti a sirotinec dokopy neveštia nič dobré, a určite nie vtipné :/


 Tak vám želám nech vám dnešok ubehne super rýchlo a nech si víkend čo najviac užijete :) V nedeľu sa inak môžete tešiť na video o októbrových obľúbencov a verte mi, že stoja fakt za to :) čestné blogerské :)

Budem rada, ak mi do komentárov dáte vedieť, čo plánujete robiť cez víkend a  či vás vaša polovička núti pozerať nudné filmy :) Ozaj, a akú kávu pijete? Či radšej čaj?

27 komentárov:

  1. Kávu už veľmi nepijem. Skôr holdujem čiernemu čaju s mliekom. V sobotu by som sa chcela ísť korčuľovať na ľad a možno konečne dočítam knižku alebo si pozriem ďalší diel Grey's anatomy. Mimochodom krásne fotky. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Grey Anatomy ešte chodí? To som mala kedysi strašne rada :)

      Odstrániť
  2. Kávu už veľmi nepijem. Skôr holdujem čiernemu čaju s mliekom. V sobotu by som sa chcela ísť korčuľovať na ľad a možno konečne dočítam knižku alebo si pozriem ďalší diel Grey's anatomy. Mimochodom krásne fotky. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento víkend bude extrémne nabitý. V sobotu ideme pomáhať kamarátovi na jednom veľtrhu a v nedeľu nás čakajú nákupy. Tak som zvedavá, s koľkými vianočnými darčekmi prídem domov, a či aspoň 1 z toho bude pre niekoho iného ako pre mňa :D
    Nudné filmy ma už nenúti pozerať, už si zvykol a tie historické a vojnové pozerá sám. My sme boli včera na Fantastické zvery a kde ich nájsť a veľmi sa mi to páčilo. Na Slečnu Peregrinovú som sa chystala, ale u nás ju tento mesiac hrali len 1x a aj to v pracovný deň o štvrtej. Tak možno ten budúci :) nezahadzuj to, možno sa ti to bude páčiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aký povzbudivý komentár! Jeej :) ďakujem! Budem teda pozerať s otvorenou mysľou :)

      Odstrániť
  4. Tie kachličky v kúpelni sú prekrásne !!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Príjemné čítanie. Zbožňujem tento typ článkov ♥
    Tie kachličky v kúpeľni naozaj pochváliť, sú dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa veľmi teším :) to bolo cieľom, aby som trochu spríjemnila článok niečím dobrým na čítanie :)

      Odstrániť
  6. Přes víkend mne čeká především práce do školy, pak práce na blogu :)
    A taky s přítelem koukám na filmy, co mne nebaví.. Ale většinou při tom usnu :DDD

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. u nás by ta koupelna takhle nevypadala ani za týden :DDD. Dobrej pokrok za 4 dny:). CO přes víkend? Drahou poličku mám a nemám, takže s ní vím/nevím... Jinak chystám se s kamarády a se ségrou na Fantastická zvířata. To si nemůžeme nechat ujít. A protože chodím na vejšku, tak možná trochu učení aby se neřeklo. Jinak piju kafe i čaj, ale bez kafe si málo kdy umím představit den.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak na fantastické zvieratá sa chystáme aj my tak potom budem rada ked mi dáš vediet aké boli :) Harryho som zbožňovala tak by sa mi snad mohlo páčiť aj toto :)

      Odstrániť
  8. Kávu milujem :) úprimne nechapem ľudí, ktorým kava nechutí, našťastie medzi m ich nepatrím ;)
    S tými filmami je to asi všade rovnako.. akurát máme pustených Transformers a to ja moc nemusím, ale tak je to jedna z tých lepších možností :)
    Cez víkend ráno mileticka, potom upratať, navariť a poobede asi Ikea, chceli sme trhy, ale dali sme to dnes a asi nám aj stačilo lebo toľko národa som tam vážne nečakala :-/ ale tak cigánska s dobrou cibuľkou bola a to je základ ;)
    A inak ten Sirotcinec ide už stiahnuť na nete, ja osobne som si to pozrela tak a som rada, že som na to nešla do kina, ako pre mňa veľké sklamanie, ale tak to preto, že som prečítala všetky tri knihy... No možno sa to vám bude páčiť, keď ste nečítali knihy, ale nečakaj nič strašidelné :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akurat ideme cez mileticku ;) krasne počasie vyšlo, ani by som nečakala ze v polovici novembra bude tak pekne :) my pokračujeme na Kriznu vybrať tapetu do obývačky a potom k rodičom opäť na obed :)
      Inak ja som tiez úplný kavickar doteraz spomínam na jedno obdobie kedy som kávu nemohla piť kvoli nespavosti a to ti teda bolo. Vtedy som si fakt uvedomila aky závislák som :)
      A inak! Film uz mam za sebou a mala si ty veru pravdu, bol vcelku ok! Eva Green tak pôsobila velmi milo a Kupodivu aj dej bol fakt zaujímavý :) ani som nevedela ze to vychádza z nejakej knihy tobôž 3! Takze bude pokračovanie?

      Odstrániť
    2. No knihy sú tri a sú fakt dobré, tak verím ze bude ďaľšie pokračovanie...mne sa teda veľmi páčili lebo pri nich fungovala lepšie predstavivost a bolo to strašidelnejsie :) prvé dve e-knihy som kúpila cez alzu spolu za cca 10 eur a pak tretiu som kupovala ako horúcu novinku :)
      A dnes bolo super počasie doobeda, teraz už je také na varene vínko, knižku a aróma lampu s vianočnými voskami :)
      Pekný víkend prajem

      Odstrániť
  9. Krááásny hrnček <3 inak, aj ja mám to isté, keď idem na nákup. Včera som išla z domu o 14:00 a prišla niekedy okolo ôsmej. A nič si nekúpila :( :D
    Ale túto sobotu ostanem doma s nádchou :(
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeminenku to je este horšie ísť niekam a potom nic nekúpiť :/

      Odstrániť
  10. Jee, takový pohodový milý článek ♥ :) Koupelka už vypadá parádně, ať vám to jde od ruky! :) A nechceš na film napsat recenzi? :) Mám ho právě taky v plánu, akorát teď to bude spíš víkend plný školních povinností :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš mohla by som :) pozerala som v poslednej dobe viacero filmov, možno by to niekoho zaujalo :) ďakujem za tip!

      Odstrániť
  11. Podľa nadpisu som si myslela, že nás voláš na kávu, hneď by som šla:)) Veľmi príjemný článok, nech Vám to s kúpeľňou dobre dopadne a na videjko sa teším:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čo nie je, može byť :) dobre vedieť, že aspoň jeden záujemca by bol :)

      Odstrániť
  12. Krásný hrneček :-). Mimochodem na tahle "nescaféčka" jsem přesedlala teprve nedávno a jsem z nich naprosto nadšená.
    Ennepenne.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. už som niekde čítala o tejto novinke, a ja ako veľký kávičkách ju určite vyskúšam :) pekne si to zapracovala aj do článku, že sme sa dozvedeli trošku aj z tvojho súkromia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne