štvrtok 24. novembra 2016

Sleek A Midsummers Dream paletka


Sleek patrí medzi moje top 3 najobľúbenejšie značky. Pomer cena kvalita je úplne top a jediná nevýhoda tejto značky je jej ťažšia dostupnosť. Aj keď nájdete v zahraničí obchod, kde majú Sleek stojan je veľká šanca, že tam polovica vecí nebude. Potom radím brať aj to, čo ste neplánovali, pretože nabudúce to možno nebude inde :) Každopádne môj predposledný prírastok je táto krásna jesenno/zimná paletka s nehodiacom sa názvom Midsummers Dream. Paletka obsahuje 2 líčka, 1 lesklý tieň a 3 matné.


Paletka má klasický čierny Sleek obal, ktorý bol u mňa do dvoch týždňov zase zaprášený. Vidíte a to je druhá nevýhoda tejto značky :) Neviem, či je to len mnou, ale Sleek paletky mám vždy zapackané a prašné. Ja to dávam za vinu Sleeku, pretože ich obaly sú jemne matné a chytajú naozaj všetok prach, ktorý sa v okolí nachádza. Ak navyše s paletkou cestujete je to čistá katastrofa :/ 
Paletka ukrýva okrem samotných tieňov aj praktické zrkadlo a dva štetce. Jeden je štetec na líčka, ktorý som nikdy nepoužila a druhý na tiene, ktorý je fakt dobrý a použiteľný. 


Nebudem vám klamať z celej paletky mám najradšej tie líčka. Aj keď vyzerajú tmavo zdanie našťastie klame a dobrý štetec v kombinácii s líčkami urobí na pokožke priam zázraky. Najradšej mám tie v hornom rade -majú krásny zlatý odlesk, ktorý urobí pokožku krásne žiarivou. Pochválilo mi ich viacero ľudí, čo sa naozaj často nestáva a len to potvrdzuje, že sú naozaj krásne. Líčka držia celý deň a nepotrebujete k nim ani rozjasňovač ake sú krásne. 

Matné tiene nikdy nie sú moja prvotná preferencia, som ako straka ak sa niečo leskne vždy ma to zaujme viac, ale učím sa ich mať rada. Na denné nosenie sú s linkou a tmavým rúžom predsa len vhodnejšie tak sa snažím a používam ich. S touto matnou trojkou vyčaríte naozaj pekný denný look do minútky a vyzerá to prirodzene. 

Tiene sú úžasne pigmentované a mne držia celý deň bez potreby použitia bázy alebo akéhokoľvek dorábania.


Paletka stála okolo 10 libier,čiže predpokladám, že okolo 12€. Určite ju zoženiete aj na slovensku Sleek už nie je taký nedosiahnuteľný ako kedysi a ak máte radi matné tiene bude to nepochybne dobrá kúpa. Ja som si v Belgicku dokúpila ďalší Sleek kúsok na ktorý uvidíte recenziu onedlho :)

Zaujímalo by ma aké sú aj ďalšie výrobky tak budem rada ak s nimi máte skúsenosť ak mi dáte vedieť :)

A čo vy a matné tiene? Máte ich radi? Či viac lesklé? Čo hovoríte na Sleek? Skúšali ste od nich niečo? Láka vás niečo?

13 komentárov:

  1. Odstíny vypadají naprosto božsky, sleek mám ráda! :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka má dokonalé odstíny, přesně takovéhle mám ráda :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám doma Sleek Face Form paletku, ktorú som si veľmi obľúbila hlavne kvôli perfektnému rozjasňovaču a lícenke vnútri. Tiene som zatiaľ neskúšala aj keď som to už mala v pláne, no vždy ma odradila prášivosť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som si ju teraz googlila a je fskt krásna :) mam ďalšiu do wishlistu :) co sa týka tieňov tie matne trochu prasia ale lesklé su podla mna uplne ok :)

      Odstrániť
  4. Sleek má skvelé produkty,a navyše aj zaujímavé balenia :) túto paletku nepoznám, ale je zaujímavé ako tam nakombinovali aj líčka aj tiene :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si objednala od Sleeku paletku Oh, so special ale bola som teda riadne sklamaná. Veeľmi slabučko pigmentované. Neviem kde je chyba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A nemohol to byt fake? Lebo pigmentaciu maju podla mna uplne dokonalú!

      Odstrániť
  6. Tak tohle rozhodně zařazuji na wishlist! Od Sleek mám už tři paletky a nemůžu si je vynachválit, pigmentace i výdrž je na úrovni mnohem dražších značek :) S jinými produkty jsem ale zatím neměla tu čest, tak jsem ráda, že to umí i s tvářenkami :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne