streda 9. novembra 2016

Tip pre veľmi suchú pokožku - Dove Cashmere Comfort


Onedlho v ďalších spotrebovaných uvidíte, že čo mi vie pokaziť radosť z nejakého výrobku je, keď sa výrobok proklamuje, že je na veľmi suchú pokožku a potom fakt nie je. Ak nemáte problém s vysušenou pokožkou tak si to nikdy nevšimnete, ale ak máte, tak rozdiel spoznáte raz dva. Keď tak nad tým rozmýšľam, toto bol pre mňa ešte kedysi dávno úplne prvý motivátor k tomu, aby som začala kozmetiku deliť na letnú a zimnú, pretože mi bolo ľúto vyhodiť slabo hydratujúcejšie výrobky, ktoré v zime fakt nemalo zmysel používať. Dnes vám ukážem novinku, ktorú som objavila a ktorá je veľmi ľahko dostupná - cenovo aj drogérkovo :) Dove pridal do línie DermaSpa rad pre veľmi suchú pokožku - DermaSpa Cashmere comfort a verte, že stojí fakt za to!

Rad obsahuje tri výrobky - telové mlieko, telové maslo a krém na ruky. Všetky tri výrobky sú určené pre veľmi suchú pokožku, ktorú premasťujú (bez pocitu mastnoty), hydratujú a nádherne prevoňajú.

Mojím (aj keď bolo by namieste napísať naším) najobľúbenejším výrobkom z celej sady je určite telové mlieko. Aj keď som vo všeobecnosti milovníkom telových masiel, v tomto rade vyhráva mlieko. Mlieko je totiž úplne výnimočné troma vecami. Ako prvá vám udrie do nosa prekrásna jemná, svieža vôňa. Na prvý ňuch si možno poviete, veď Dove - ale potom zistíte, že vôňa je krajšia, silnejšia, sviežejšia a luxusnejšia. Dôkazom toho, že to nie je klasický Dove je fakt, že vôňu vytvorila parfumérka Ann Gottlieb - ktorá vytvorila krásnu zmes vanilky a ambry. Je to podľa mňa vôňa čistoty, taká, ktorú si prestavíte keď vás napadne čerstvo opraté prádlo.

Druhý dôvod je úžasná konzistencia. Mlieko je stredne husté, ale také akoby jemné, vláčne - treba vyskúšať (naozaj netradičné) a po pokožke sa priam kĺže. A tretí dôvod - asi ten najdôležitejší je, že mlieko skvostne hydratuje. Pokožka je po ňom dokonale jemná a najradšej by ste si ju stále hladkali. Žiadny suchý krokodíl, len zamatovo hladká voňavá pokožka.

Telové maslo príde pre mňa na rad v decembri, keď vonku začne mrznúť a keď sa domov vrátim z guľovačky s fialovými nohami :) Maslo je veľmi hutné (tak, ako má byť) a premasťuje naozaj na 1! Viete čo je zvláštne? Že aj keď je maslo z toho istého radu ako mlieko má mierne odlišnú vôňu. Maslo viac vonia ako klasické Dove výrobky, kým to mlieko je také viac luxusné, parfémové. Aj keď je maslo fakt hutné na suchej pokožke nezanecháva mastný film - premastí ale zase pekne do hebka.

No a trojka je mojím aktuálnym obľúbencom presne od tohto týždňa :) Začali sme totiž prerábať kúpeľňu a aj denne neumývam byt od prachu 3x tak ani raz. Ak máte citlivé ruky viete si predstaviť asi ako vyzerajú tie moje, takže krémujem koľko sa dá. Malá gulička krému ruky skvostne premastí (prevonia!) a hlavne nenechá ich mastnými. Posledné, čo teraz potrebujem je mať ruky mastné a nepoužiteľné, takže oceňujem rýchlu a efektívnu robotu.


Ak máte veľmi suchú pokožku netrápte sa zbytočne s výrobkami, po ktorých zaschýnate ešte pol hodinu a skúste niečo voňavé a príjemné. Telové mliečko stojí v drogérii okolo 6 €, maslo okolo 8,5€ a krémik okolo 4€. 

A čo vy? Aký máte tip pokožky? Suchú? Normálnu? Máte radi čisté vône kozmetiky? 

4 komentáre:

  1. Mám moc ráda vůni kosmetických produktů od značky Dove. Naučila mě je používat mamka, která je miluje. Chtěla bych vyzkoušet i nějaký krém a tělové mléko.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak maslo určite skúsim :) super, že voní tak klasicky ako Dove :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne