utorok 13. decembra 2016

Pardón toto je 1! Matrix Total Results So Silver :)


Skoro celý rok som si myslela, že Schwarzkopf Blond Me je ten najlepší šampón pre zosvetľované vlasy, ale mýlila som sa! Na konci roku som našla nový a ešte lepší! Matrix Total Results So Silver je ten najlepší strieborný šampón aký som kedy mala (a že som ich už niekoľko skúšala) a ak máte zosvetľované vlasy určite čítajte ďalej!
Na mne ho použila moja kaderníčka a keď som včera zistila, že sa dá bežne kúpiť aj nete musím hneď sharovať s vami. 


Matrix je jedna z mojich najobľúbenejších značiek vlasovej kozmetiky a vidí sa mi, že ma ešte nikdy žiaden produkt nesklamal. O tom, že by mohol byť tento šampón super som nepochybovala ani minútu, otázka len bola, či bude vedieť tromfnúť spomínaný Schwarzkopf. 
Šampón je určený pre svetlé vlasy, ktoré majú tendenciu chytať žlté odtiene.  Nanáša sa buď na tri minútky ak chcete len umyť a dodať vlasom lepší lesk alebo 5 ak chcete viac vytiahnuť žltý odtieň. Ak máte peknú platinovú blond určite by som nešla do viac ako 3 minút, pretože na mojej relatívne dosť žltej farbe bolo po 5 minútach badať fialový nádych. 
No a to som vám vlastne prezradila to jeho čaro - reálne vyťahuje žlté odtiene a reálne to robí podľa mňa najlepšie na celom trhu. Ja si ho nechávam na vlasoch 5-10 minút a potom sú spodky mojich vlasov reálne platinovo svetlé. Ak máte ombre alebo balayage a vaše vlasy sú prirodzene tmavé viete aký je to neustály boj o svetlý výsledok a s týmto šampónom to ide vcelku ľahko. 


330ml balenie šampónu stojí na nete okolo 5 € čo je pre mňa no- brainer. Šampón navyše veľmi pekne vonia (ako zelené jablko), pekne pení a zaručene zašpiní celú vašu vaňu :) Nebojte tá modrá sa dá ľahko umyť, ale bude určite všade :)

A čo vy? Ako bojujete so žltou farbou? Mali ste tento Matrix?

10 komentárov:

  1. Já na to zesvětlování nejsem
    nejsem, ale mamce by se hodil.:)
    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chvala bohu mám stále svoju prírodnú hnedú farbu, takže nie :D Chcem však skusiť od nich šampon na objem s proteínmi, pretože mám dojem že moje vlasy sú nejake bez objemu :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Matrix robi fakt super veci, takze verim, ze aj ten bude super :)

      Odstrániť
  3. Ahoj, většinou po barvení mi myje vlasy kadeřnice spešl šamponem, doma mám stříbrný šampon od Swiss, není špatný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj ja by som bola zvedavá na porovnanie s kallos silver šamponom, podľa mňa je farebne na tom lepšie ako silver Schauma .. aj cena je výborná... tak by som bola celkom zvedavá na tvoj názor...https://www.notino.sk/kallos/silver-sampon-pre-sedive-vlasy/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidis to by som bola aj ja zvedavá :) dakujem za tip vyskúšam a porovnám :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne