utorok 7. marca 2017

Pleťový olej od slovenského Mylo


Oficiálne sa priznávam, že absolútne zbožňujem pleťové oleje! Tak, ako som ich kedysi nevedela domíňať a ba ma priam až rozčuľovali, teraz ich úplne zbožňujem! Vážne si myslím, že ak raz prelomíte ľady a vydržíte to, zamilujete sa do nich rovnako. 

Hydratácia je úplne iný level, motivujú k tomu aby ste si ich pred spaním len v rýchlosti nenacapali na tvár ale pridali aj jemnú masáž a hlavne, väčšina z nich má naozaj krásne zloženie, ktoré prinesie viditeľné výsledky. Doteraz mám v hlave výsledky šípkového oleja, ktorý mi reálne vyhladil pokožku a odstránil fľaky. UUUU a ten čo používam teraz sa vám fakt bude páčiť :)


Je to ďalšia slovenská lakocinka :) So šikovnými výrobcami sa za posledné roky hádam mech roztrhol a ja sa neeeeskutočne teším a tlieskam :) Mylo funguje už viac ako 4 roky a za značkou stojí mladá dievčina, ktorú k tomuto remeslu priviedla milá náhoda. Kamarátka jej darovala knihu o výrobe mydiel, ktorá ju zaujala a tak začala mydlá (a inú kozmetiku) neskôr vyrábať sama.

Ja som si zo stránky https://www.krasnakazdyden.cz/ vybrala na testovanie Mylo olej s názvom Prebudenie, ktorý je určený na normálnu a unavenú pleť. Olej je balený v peknej sklenenej nádobke s pipetou (moje obľúbené). Veľmi sa mi páči aj jednoduchý dizajn a pekná (hipsterská) lepka. Je výstižná a oko jednoznačne zaujme. 

Čo sa vám bude páčiť viac ako obal je jeho zloženie :)Olej je totiž mixom samých dobrých olejov, ktoré sú lisované za studena. V zložení nájdete: jojobový, malinový, šípkový a hroznový olej. Pár kvapiek tohoto zázraku spolu s dobrou masážou hydratuje vašu pokožku a dodá jej regeneráciu, ktorú si zaslúži.


Olej patrí k suchým olejom, takže do pár minút po nanesení zaschne. Ja ho však používam večer pred spaním, pretože bez záťaže make-upu doprajem pokožke hĺbkovejšiu regeneráciu a viac výživy a hydratácie. Aby som nezabudla :) olej veľmi príjemne vonia, podľa mňa prevláda šípka - takže jemne nasládla príjemná vôňa. Nakoľko oleje nie sú lacná záležitosť odporúčam nanášať na vlhkú pokožku (ideálna navlhčenú kvetinovou vodou) - tak jednak dodáte pleti ešte viac vitamínov a jednak zmenšíte objem použitého oleja. 

Za mňa naozaj skvost. Nič viac netreba :)

A čo vy a slovenské/české značky? Sledujete ako sa krásne rozmáhajú? Podporujete ich? Ktorá je vaša obľúbená?


9 komentárov:

  1. Miluji pleťové oleje :-) Tento vypadá úžasně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Slovenske prirodne znacky milujem :-) a som fakt milo prekvapena kolko ich tu mame a clovek nevie co skusat skôr, velmi som si oblubila Soaphoriu, ich kralovske sérum na zmiesanu plet mi dalo plet dokopy, a teraz mam ich nove kralovske odlicovacie mlieko, skusala som uz nieco od Ponio, Dulcie a chystam sa na Naviu a hlavne ma tesi ze tieto znacky napreduju a rozsiruju svoj sortiment, podla mna su to fakt kvalitne veci a je zbytocne nakupovat v zahranici ked tu u nas mame takýchto sikovnych ludi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uplný suhlas aj so všetkými značkami, ktoré si vymenovala :)

      Odstrániť
  3. tieto slovenské značky ma neprestávajú prekvapovať, ja som si raz zadovážila vzorku šípkového krémiku od Dulcie a ten bol neskutočne dobrý :D tieto oleje by som tiež rada skúsila :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš rada šípkové veci tak by sa ti podľa mňa páčil :)

      Odstrániť
  4. Tiez ho pouzivam, súhlasím s recenziou.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všimla som si, že na Slovensku už máme fakt dosť vlastných značiek, z čoho mám veľkú radosť. Nedávno som o tom písala aj článok. Skúšala som zatiaľ produkty Sopahoria, Navia a samozrejme produkty značky Indulona, ktoré teraz vynovili obal. Z tých českých som mala pleťový olej levanduľa od Saloos a bol veľmi dobrý.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne