utorok 28. marca 2017

TIGI S Factor


Už sa mi to trochu pletie a vážne si nepamätám, či som už niečo od Tigi mala, alebo nie. Rozum mi hovorí, že áno - lebo mám rada drahšie kadernícke značky, ale pamäť mi hovorí, že nie. Lebo si fakt fakt nepamätám, že čo by to malo byť. Tak či onak, ak som aj niečo mala zaručene to nebola S Factor sada, ktorá je určená pre lesk a žiarivosť vlasov. 


Rovno vám poviem, že ma zlákalo balenie a možnosť vyskúšania, ktorú som dostala z http://www.parfemy-elnino.sk/. Vo všeobecnosti veci na ,,lesk a žiarivosť" vlasov obchádzam a primárne siaham po veciach na suché a zničené vlasy. Neviem ako má lesk a žiarivosť vyzerať a zvyčajne som vždy na 99 percent sklamaná. Čiže pri testovaní mi bohate stačilo ak si potom moje uzlovité vlasy rozčešem a ak budú výrobky kvalitnejšie ako bežná drogérková kozmetika. 



Testovanie som začala šampónom a kondicionérom, a poviem vám, že láska nastala hneď po vytlačení výrobku do rúk. Tá vôňa! V okamžiku som sa cítila ako u mojej kaderníčky, ktorá má vždy ta najvoňavejšie výrobky. Prekrásna ovocno sladká vôňa (rovnako šampón aj kondicionér), ktorá sa vanula celou kúpeľňou! 
Druhé zamilovanie prišlo v sekunde na to, keď som si šampón a neskôr kondicionér dala na vlasy. Oba husté výrobky, ktoré vlasy vyživia, rozmotajú a doprajú im, čo potrebujú.
Prvý predpoklad - byť lepší ako výrobky z drogérie bol overený :)

A potom prišlo sušenie - vlasy hebké, rozčesateľné a neskutočne dobre upraviteľné. Po niekoľkých hodinách sme boli s mužom v meste na káve a išla som na wc, a pozerám sa na seba do zrkadla a vidím lesklé vlasy. Reálne lesklé, hladké vlasy - ten šampóna  kondicionér fakt niečo urobili! 



Sprej pre lesk a ochranu pred teplom som skúšala hneď druhý deň ráno a skoro mi padla sánka. Sprej sa dá používať dvoma spôsobmi - ako ,,lesk vlasov" kedy si ich chcete zleskliť, alebo ako ochrana pred teplom plus lesk. Ja ho používam len tým druhým spôsobom, pretože samotné lesky mi zvyknú zaťažovať vlasy a vlasy si žehlím tak či onak každý druhý deň.

Lesk má skvelú konzistenciu! Je to suchý olej, ktorý si jednoducho nastriekate do vlasov pred žehlením a následne prežehlíte. Skvostné sú dve veci:
1, dokonalá sladká vôňa (rovnako ako šampón a kondicionér)
2, lesk, ktorý vo vlasoch nechá - ten produkt, nechá vlasy reálne prekrásne hladké a lesklé. Tie moje žlté vlasy, vyzerajú reálne zlatisto, zdravo, fakt krááááásne!


Už strašne dlho som nebola takto ohúrená z vlasových výrobkov a som rada, že ma balenie zlákalo. Sada je stále na stránke v akcii za 26€ (pričom každý výrobok samostatne stojí okolo 9€). Za mňa extrémne vydarené výrobky a ak máte suché vlasy, ktoré potrebujú lesk toto je zaručene niečo pre vás.

A čo vy a TIGI? Mali ste niečo? Alebo radšej CHI? Či Matrix? Alebo bežná drogérka?


2 komentáre:

  1. Zatiaľ som nič takéto neskúšala, ale zaujalo ma to, hlavne keď píšeš, že si dlho nebola takto ohúrená. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne