piatok 17. marca 2017

Zapíšte si - Biofficina Toscana!


Sprchové gély, očné linky a tieto peelingy - to sú tri absolútne perly tohto roku a vďaka nim môžem za seba dnes veľkolepo zhodnotiť, že tento týždeň dal zatiaľ najlepšie výrobky, aké som tento rok mala možnosť vyskúšať. Dnes to bude úplná čerešnička na torte, pretože vám predstavím dva luxusné peelingy, ktoré som dostala zo stránky http://biotoscana.cz/ a testovala niekoľko mesiacov, aby som si mohla v hlave uložiť, či za to naozaj stoja alebo nie.


Ak by vás aj dnešný článok nezaujal, mrknite sa na ich stránku a to z dvoch dôvodov. Jednak je vizuálne naozaj krásna a jednak má úžasný sortiment rôznych 100% prírodných výrobkov z talianska, ktoré stoja za to. Mňa osobne veľmi láka sekcia domov, kde majú lákavo vyzerajúce difúzery a kvalitné sviečky. Ja som o jednej sviečke písala tu:klik - ak ste nečítali, čas napraviť to :)
 

Ako som spomínala vyššie, ja som si mohla vybrať dva výrobky a zrak mi padol na peelingy. Pri nich je často cítiť rozdiel medzi drahšími a lacnejšími a chcela som si dopriať niečo lepšie. Peelingy navyše patria medzi moje najobľúbenejšie telové výrobky, pretože po nich mám vždy taký super pocit čistoty a nového začiatku. Inak aj vy? Či len sama som taká divná?


Prvým skvostom je pleťový peeling z červených bobulí. Peeling obsahuje granule z malín a čiernych ríbezlí, vďaka čomu jednak efektívne peelinguje a jednak vonia ako nepresladená letná bublanina. Veľmi príjemná nasládla vôňa, ktorú oceníte počas malej mikromasáže vašej pokožky. Peeling obsahuje Rubiox, čo je patentovaná účinná látka vyrobená z červených bobulí, ktoré rastú v Toskánsku. Vďaka nej a ostatným zložkám je pokožka nielen prečistená ale aj pevnejšia a hladšia.

Pevnosť vám síce nepotvrdím, ale napíšem vám iné veci, ktoré sa na stránke nedozviete. V prvom rade je zaujímavá konzistencia peelingu. Spomínané mikrogranule sú vcelku výrazné a preto by som na prvú povedala, že peeling je vcelku drsný a nie je vhodný pre citlivú pleť. Ale! Granule sú v akoby kréme, ktorý sa skladá z (mimo iného) olivového oleja, čiže počas peelingovania pokožku zároveň premasťujete a vyživujete. Tým pádom ide drsnosť granul bokom a vy si doprajete skôr efektívnu peelingovo/premasťujúcu masáž.

Po peelingovaní je pleť extrémne jemná a neskutočne príjemná na dotyk. Nie je červená, ani podráždená (a to ja ju mám veľmi jemnú a citlivú). 




A poďme na druhý a hádam ešte lepší výrobok! Pri telovom peelingu som si dvakrát kontrolovala, či ho používam dobre a nie je náhodou pleťový. Peeling s rastlinným maslom a marhuľovým olejom je zaručene ten najlepší peeling aký sa u mňa doma momentálne nachádza. 
Prečo? Ak mám pocit, že ten pleťový je akoby v hydratačnej pleťovej zmesy, pri telovej verzii to dotiahli k absolútnej dokonalosti.
Peeling je v akoby voňavom marhulovo-maslovo/olejovom náleve, ktorý vám nechá celé telo tak premastené a hydratované, že pokožka by vám mala napísať ďakovný list. 
Stredne hrubozrnný peeling sa mení na jemnozrnný a použila by som ho kľudne aj na detskú pokožku (to berte obrazne :) nemám dieťa ani znalosti o detskej pokožke). 

Na stránke nájdete pekný popis,,Prémiová směs organických olejů, rostlinného másla a mořské soli" - a to je presne vystihujúci výrok - tak luxusný, krémový, hydratačný peeling som vážne dlho nemala a vychádzam zo sprchy očarená pokaždé, keď ho použijem. Ak vás zaujíma vôňa, tá je identifikovateľná celkom často. Povedala by som jemne ovocná s takým akoby ezoterickým šmrncom :) Určite netradičná, príjemná, relaxačná vôňa :)
 

Ak čakáte nejaké ,,ale" tak príde. Peelingy nie sú lacná záležitosť- telový stojí okolo 17€ a pleťový okolo 13€. Nie je to málo, ale každý podľa svojho gusta :) Niekto si kupuje drahé laky na nechty iný premakaný peeling :) Ak ste na drahšiu telovku, toto je naozaj top topov top!

Vy si ešte užite dnešok a potom celý víkend :) Cez víkend vás čaká jedno oddychové video (jedno z mojich tematicky najobľúbenejších), tak dúfam, že sa bude páčiť :)

Mňa dnes ešte čaká dožiť pracovný deň a potom hodina a pol hatha jogy :) Ak budete mať energiu navyše vidíme sa v Hyc :)

A čo vy? Do čoho investujete, keď máte peniažky navyše? Telovka/pleťovka alebo dekoratívka? Čo plánujete na víkend?

8 komentárov:

  1. Tak tie vyzerajú veľmi dobre! Milujem peelingy a také tie veci, takže toto je niečo pre mňa. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten peeling vypadá skvěle:) Já investuji nejvíce do krémů na ruce a jinak do dekorativky. A na výkend? Zajít na oslavu narozenin a pak věnovat se blogu.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tými na ruky si ma vcelku prekvapila :) je tam nejaký veľký rozdiel medzi lacnými a drahšími?

      Odstrániť
  3. Tak ten peeling vypadá vážně super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Peelingy vyzerajú veľmi lákavo :) ja väčšinou investujem do dekoratívky, prípadne do pleťovej starostlivosti...
    A víkend? Dnes som bola pomáhať pri rekonštrukcii nášho kultúrno-komunitného centra (prvýkrát v živote som špárovala) aaa už ma čaká len oddych :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. woow to je super aká aktivita! Manuálna práca niekedy prečistí hlavu lepšie ako oddych :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne