piatok 14. apríla 2017

Piatok sviatok :) kde ho tráviť :)


Piatok sviatok :) No nie je to jedno z najlepších slovných spojení? Neviete si predstaviť ako strašne sa teším, že je dnes voľno a môžem si ho užiť do sýta. Tieto sviatky síce nikam nejdeme, ale plánujeme si ich užiť do sýtosti aj tak. Na pláne máme všetko k dokonalému oddychu - trochu domáceho leňošenia, trochu výletíkov a hlavne veľa dobrej nálady. 

Veľká Noc začala tak trochu už minulý týždeň kedy sa kade tade po Slovensku rozmohli veľkonočné trhy. My sme boli minulý víkend na jedných, ktoré sa konali v Dúbravke a aj napriek tomu, že veľkonočné moc neboli, boli fakt fajn. Pripomínalo mi to trochu akciu Sashe v tržnici, akurát bez vstupného a hipsterskej cenovej prirážky. Fotky z trhov si môžete pozrieť v dnešnom článku a dúfam, že z nich aspoň trochu pocítite super atmosféru, ktorá tam bola.







Aj keď sa na Dúbravské trhy nedostanete, lebo to bola jedno-víkendová záležitosť nebuďte smutné, pretože v zálohe mám zopár tipov, ktoré sa oplatí navštíviť, ak ešte nemáte program a ste zo západného Slovenska.

1, Ak máte radi veľkonočné trhy úžasné sú v neďalekej Viedni. Vo Viedni ste autobusom za 15€ a presuniete sa do malého veľkonočného kráľovstva. Tak, ako to má Viedeň premakané počas Vianoc to má rovnako krásne aj počas Veľkej noci. Všade samé vajíčka, zajačikovia a kopec dobrého a tradičného jedla. 

2, Ak naopak chcete ísť od komercie úplne bokom a trochu si preluftovať hlavu, odporúčam urobiť si malú púť do pútnickej Mariánky. Len pár kilometrov od Bratislavy vás čaká magický les, do ktorého chodia ľudia z celého Slovenska aby si načapovali liečivú vodu a načerpali energiu, ktorá sa tam nachádza. My z Bratislavy to máme hneď za rohom a aj napriek tomu, tak veľa ľudí ešte nikdy nebolo. Je to krásna prechádzka a naozaj neskutočne čarovné miesto.

3, Tip číslo tri je môj osobný tip, ktorý idem sama v sobotu vyskúšať a je to návšteva historickej Šoprone. Toto krásne maďarské mesto sa nachádza necelých 100km od Bratislavy a je to druhé historicky najbohatšie mesto v celom Maďarsku. Po ceste stihnete ešte aj Neziderské jazero, takže o výlet plný zážitkov máte postarané. 

4, A ak sa vám nikam nechce aj leňošenie doma je úplne v poriadku :) S dobrou knihou alebo dobrým filmom si oddýchnete rovnako dobre a načerpáte energiu na nasledujúce týždne :)







Musela som vám inak odfotiť aj môj obľúbený kabátik, ktorý som si ukoristila minulý rok vo výpredajoch v Zare a je to moja úplná srdcovka. Strašne sa mi páči palmičkový motív a príde mi super jarný a super veselý. Okrem toho mi nedá nespomenúť aj krásny náhrdelník, ktorý som dostala zo stránky http://womanology.sk/ a neviem sa ho nabažiť. Neskutočne ľahko sa kombinuje a vyzerá veľmi pekne. Mix pastelových, jarných farieb spolu s tým veľkým modrým kruhom, kde je zaliate pierko je potešenie pre moje oči. Tie veľké náhrdelníky, to je proste moje :) Po minulom týždni sa bohužiaľ mierne ochladilo, čiže palmičkový kabátik išiel naspäť do skrine, ale ono sa to teplo vráti ani sa nenazdáme a zase nám bude liezť na nervy :)

Dúfam, že si sviatky poriadne užijete a v nedeľu vás čaká líčenie video, ktoré vás pripraví na mokrý pondelok :) Bude to celkom sranda, tak si ho nenechajte ujsť nech som zo seba nerobila ťuťu len tak pre nič za nič :)

A čo vy a sviatky? Kam sa chystáte? Máte nejaký ďalší tip na jedno-dňový výlet?

11 komentárov:

  1. Na fotkách ti to strašně sluší, kabátek je vážně šik :).
    Věřím, že velikonoční trhy jsou krásně a ty fotky do dokazují...kdybych nebyla líná, možná bych na nějaký výlet i vyjela/vyšla, ale vymlouvám se na maturitu, která mě čeká (i když nějak tuším, že přes tyto prázdniny zase nic neudělám :D).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa po maturite úplne ožiješ a budeš chcieť byť všade inde len nie doma :)

      Odstrániť
  2. Baby hlasujme za našu Biancu :)))

    https://blogerroka.sk/2017/bianca-principessa/?status=approved

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kuku dakujem ty si uplne zlaticko! Avsak aby som bola ferova, kludne daj hlas niekomu inemu, pretoze sa do sutaze Bloger Roka nezapajam :)

      Odstrániť
    2. Škoda, ale tak isto máš na to svoj dôvod, ale ja ten hlas neľutujem, že som ho venovala tebe :)

      Odstrániť
    3. aj tak dakujem a moc moc si to cenim :)

      Odstrániť
  3. áááááááách, tvoja kabelka je úžasná!
    aj článok je super, aj náhrdelník, aj všetko - ale tá kabelka, tá je nedostižná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) :) :) a este je aj super praktická pretoze do nej narvem fakt fskt vsetko :)

      Odstrániť
  4. Jé tak to je super. Určitě bych si tam něco vybrala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nikdy jsem na velikončních trzích nebyla, ale lákalo by mě to. Ani nevím, že jsou ve Vídni a to na vánoční občas jezdíme.:) Outfit moc pěkný, kabátek se mi líbí a sluší ti.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne