štvrtok 13. apríla 2017

Vedeli ste, že je obdobie suchých rúk?


Neviem si spomenúť, kto mi to pred pár dňami povedal, ale niekto prednedávnom skonštatoval, že teraz je obdobie suchých rúk. Úplne som si vtedy povedala - že som rada, že to tak nevnímam jediná, pretože neviem, čo sa deje ale ruky mám ako sušienka. Ruky si zvyčajne krémujem tak dvakrát denne (ak vonku nemrzne alebo naopak ak nie som po celodennom pražení sa na kúpalisku) a teraz - čuduj sa svet, krém sa stal mojou dvojičkou. Na jednu stranu som aj rada, pretože domíňavam staré krémové zásoby, ktoré sa mi nahromadili a objavujem stratené poklady v mojej kozmetickej ríši.


Toto bol úplný objav, na ktorý som zabudla ešte z Vianoc. V http://www.parfemy-elnino.sk/ boli taký super, že mi poslali Mikulášsky darček, ktorým bol tento prekrásny krémik. Priznám sa, že obal bol taký krásny, že mi ho bolo ľúto otvoriť, ale terajšia situácia zvíťazila. Krémik je od značky Frais Monde, ktorú si môžete pamätať z môjho parfémového videa klik tu. Frais Monde vyrába fakt lacné a fakt príjemné voňavky, ktoré vám určite radím vyskúšať. Hlavne teraz na leto - pretože veľa z vôní sú príjemné letné, ovocné, svieže. No a okrem voňaviek a olejov vyrába aj prekrásne krémiky na ruky - a jedným z nich je tento z granátového jablka o ktorom vám dnes napíšem. 


Čo je na tom krémiku úžasne je zážitok z neho- od prvého pohľadu po zaschnutie rúk. Balenie som už spomínala, takže sa nad ním nejdem rozjímať ďalej (ale uznajte, že je krásne). Druhé očarenie príde hneď ako ho ovoniate - krémik podľa mňa nevonia ako granátového jablko ale ako sladučké mango. Prekrásna, výrazná a silná sladká vôňa, ktorá poteší každý noštek. Momentálne je to pre mňa celkom zmena, nakoľko v poslednej dobe preferujem viac čisté vône, ale neviem prečo, ale idem sa potrhať za tou vôňou.

Tretie očarenie príde po nanesení krémiku. Krém má hustú konzistenciu (čo ocení každý, kto má suché ruky) ale vpíja sa okamžite. Nanášať treba hráškové množstvo a potom krém krásne hydratuje, ale nezamastí. Schne krásne do hladka a ruky nechá hebké a zamatové. 

A očarenie číslo 4 - vôňa drží a drží! Viac ako hodinu vám garantujem, potom som si to vždy zabudla sledovať ďalej. 


Krém má veľké 100ml balenia a stojí okolo 9 €. Super darček pre niekoho alebo super potešenie pre vaše ruky :
 Ak aj vás teraz trápia suché ruky tak sa kvôli tomu určite netrápte, očividne je teraz ,,ten čas". Dobrý krém pomôže so suchosťou a ešte aj zlepší náladu.

A čo vy? Máte teraz suché ruky? Aký krém máte na nočnom stolíku? Ako často si krémujete ruky?

10 komentárov:

  1. Ja mám ruky suché stále, takže krém u mňa je nutnosť...ani neviem, či som niekedy odišla z domu bez krému :) tento vyzerá super, ja väčšinou používam krémiky od Avonu, ale mala som aj od MK, alebo fajn sú aj z bodyshopu :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O období suchých ruk jsem nevěděla :-D ale ledacos to vysvětluje. Moje ruce poslední měsíc vypadají příšerně :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jejda a ja že to len ja mám teraz fakt že suché ruky :D som nevedela, že je také obdobie :D už by ale mohlo prejsť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Haha na tom období suchých rúk asi niečo bude :D mám ich extrémne suché, ešte viac ako v zime a aj keď mám doma asi 5 krémov na ruky, stále si zabudnem hodiť jeden do kabelky a potom trpím celý deň :( :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kremy z The Body Shop vonaju nadherne, jeden maly kokosovy mam v kabelke neustale a na nocnom stoliku mam krem od Rituals. Vyrobky od Rituals milujem kvoli uplne uplne jedinecnej prekrasnej voni.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mno, ja som tuto zimu objavila zazracnu formulku - v DMke dostat z rady alverde taky olej na ruky - v podstate je to klasicky olej z marhulovych jadier v bio kvalite (cca 4e)...predava sa to v malej flasticke s pipetkou, a vzdy ked idem ruky kremovat, tak si prikvapnem zo 3 kvapky oleja a funguje to ako zazrak...nejak sa to spoji a ovela lepsie vsiakne...a nie nemam mastne ruky potom :)...a o tom, ze na tom nieco naozaj je, ma presvedcil jeden fesak, ktory mi na rande hadal o 8 rokov menej ako realne mam...a ked som sa pytala, ze ako na to dosiel, tak povedal, ze mi ten vek nieje vidiet na rukach :)...(toto mna v zivote nenapadlo brat vobec do suvislosti). Tak mastite dievcata, co to da....vase rucky vam budu este vdacne ;) J.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne