utorok 23. mája 2017

Celebritný Bourjois Radiace Reveal



Pocitovo značku Bourjois zbožňujem. Reálne to tak však u mňa doma absolútne nevyzerá. Včera som si dala tú námahu a hľadala koľko vecí doma od Bourjois vlastním a došla som na to, že presne 5. To sa moc na fanúšika značky nepodobá :) A k tomu všetky kúsky, ktoré mám doma, mám fakt rada a určite by som si ich kúpila zase. Dnešný výrobok je nielenže super vec, ale momentálne moja najobľúbenejšia vec v celej mojej kozmetickej výbave. Je to relatívne lacné, extrémne dobré, neskutočne dobre sa to používa a fakt pekne to vyzerá. Ozaj a ešte sa to teší hádam celosvetovej obľube :) Takže čo je tá vec, ktorú musíte mať doma? Bourjois Radiance Reveal korektor!


Očné korektory sa (bohužiaľ) stali stálou súčasťou mojej kozmetickej výbavy a neprejde dňa, žeby som ich nepoužila. Niekedy to možno nie je úplne nutné, ale zvyk ma núti ráno si ich naniesť a niekedy je to nielenže nutné, ale doslova nevyhnutné. Ako posledný mesiac. To vám poviem, že bez korektora by som si nemusela dávať námahu s vyvolávaním fotiek z Japonska, lebo namiesto 27 ročnej fresh šťastnej dievky, ktorá precestovala kontinent by sa z fotiek ozýval 27 ročný konštante unavený zombík :)

Ale vďaka tejto vecičke a Matcha Latte, každé ráno na väčšine fotiek vyzerám takto :)


Zázrak tohto korektoru spočíva v kombinácii troch vecí - je určený pre citlivú pokožku, má fakt ale že fakt super aplikátor a výborne kryje a drží. My vápenkári si k tomu ešte môžeme pridať aj super výber odtieňov :) Konrétne ten môj je 01 Ivory, čo je úžasná svetlá farba s prekrásnym ružovkastým podtónom, ktorý prekryje tmavé kruhy a prekrásne rozjasní.

Musím sa povenovať trochu tomu aplikátoru, ktorý je fakt, že prevratný. Je dostatočne tučný, široký a nanáša veľmi dobré množstvo korektoru. Ja korektor následne ,,rozmazávam" štetcom na make-up, čiže úloha pôvodného aplikátoru je pre mňa len ,,naniesť v dostatočnom množstvo". 

No a pozrite na výsledok :) Začíname takto :) trochu opuchnuto a trochu kruhovito :)


Farba korektoru je svetlejšia ako ja, čo je vzácne a žiadané :)

A tmavá farba je zjednotená! Jeeeej!


Ja som z korektoru absolútne nadšená a vôbec sa nedivím, prečo ho ospevuje toľko youtuberiek. Na https://www.parfemy-elnino.sk/ stojí cca 7€, čo je pri jeho veľkosti fakt super cena. Myslite vy na to, že onedlho sú tu teplé noci, terasky v meste a budete vy potrebovať v pondelok dať tie kruhy preč :)


A čo vy? Je korektor pod oči vašou každodennou súčasťou? Či ešte nie?

2 komentáre:

  1. Od Bourjois jsem zatím zkusila pouze deo ve spreji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento korektor je mega! :) ja som najšťastnejšia že som ho tiež objavila,a to som ani nevedela, že ho blogerky a youtuberky tak ospevujú :) až teraz posledné dni čítam pozitívne recenzie :) chystám sa o ňom tiež písať v najbližšom článku, tak potom môžeš mrknúť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne