štvrtok 29. júna 2017

Letná regenerácia


Vždy som zbožňovala (a zbožňujem) masky u kozmetičiek. Neviem prečo, ale vždy majú super konzistenciu, ktorá mi je neskutočne príjemná a mám pocit, že výsledný efekt je lepší ako pri tých, čo mám doma ja. Aj napriek tomu, že sa nepovažujem za tichú osobu som nikdy nemala dosť odvahy na to, aby som sa opýtala kozmetičky akú masku používa a aby som si ju tam potom kúpila. Neviem, vždy som mala pocit, že je to nejaké kozmetické tajomstvo, ktoré by som nemala vedieť :) Pred cca dvoma mesiacmi som však bola na kozmetike a maska mi bola tak príjemná, že som si povedala dosť. Teraz alebo nikdy :) A tak som nabrala odvahu a opýtala som sa kozmetičky akú masku mi dala :) Čakala som fakt niečo super tajné, neprístupné ale na moje prekvapenie to bola maska od Nobilis Tilia :) 

Samozrejme, že som si ju potom hneď objednala na ich stránke http://www.navratkprirode.sk/ (kde inak zbierate body za vernosť za ktoré si potom reálne viete nakúpiť ďalšie výrobky). Masku zoženiete od  8 € podľa toho, akú veľkosť si zvolíte. Je určená pre suchú, zápalovú alebo staršiu pleť nakoľko pokožku veľmi dobre regeneruje a zabraňuje predčasnej tvorbe vrások. Samotná maska má veľmi príjemnú vôňu - jemnú, čistú, relaxačnú.



A poďme na to, prečo je taká super :) V prvom rade nanáša sa v hrubej vrstve a necháva sa pôsobiť 20 minút. Má zvláštnu, jemne mazlavú konzistenciu, ktorá pokožku okamžite upokojuje a hydratuje. Je absolútne úžasná najmä teraz na leto, kedy pokožke dá zabrať slniečko, ktoré ju môže vysušiť. Po 20 minútach masku zotrite (ideálne s tampónom namočeným do kvetovej vody) a uvidíte (a ucítite) rozdiel. Pokožka je príjemne jemná, hebká na dotyk a úplne nafufňaná. Ostane vám pocit ako keby ste došli od kozmetičky akurát s plnou peňaženkou.


Inak vrelo vám radím užiť si ten čas, keď si dávate masku. Nie, že pri tom ešte budete umývať podlahu alebo variť cestoviny. Nie - urobte si čaj, sadnite si, zoberte si do rúk časopis a oddychujte. Nech sa regeneruje nielen pleť ale aj celá hlava.

Zloženie: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glycine Soja Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Steareth-2, Glycerin, Fucus Vesiculosus Powder, Steareth-21, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Retinyl Palmitate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum, Benzyl Benzoate*
Naozaj úplne úžasná regeneračná záležitosť za ktorú sa vám pokožka poďakuje vyslovene na počkanie. Ja dávam 1O z 10 :) 
A čo vy a masky? Používate poctivo?

3 komentáre:

  1. Práve mi prišla domov známa GlamGlow SuperMud maska a po prvom použití som ostala s otvorenými ústami, že čo to všetko mám v pleti :D Za tie peniaze to naozaj stálo a som rada, že som radšej investovala do masky ako do kozmetičky, kde zaplatím 30 eur a efekt vydrží sotva týždeň :D Inak používam ešte biely alebo marocký íl a pribudli mi do zbierky aj nové masky od Pupy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Glam Glow má neskutočne láka len ta cena je naozaj neskutočne vysoká :( ale raz príde aj na to :)

      Odstrániť
    2. Ja som si povedala, že ked už toto nepomôže na čierne bodky tak je to stratené. A pomáha, takže to niesu vyhodené peniaze :D

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne