utorok 27. júna 2017

Maui Fantasy


Leto je konečne tuuu :) pre mňa obzvlášť, nakoľko more mám už takmer na dosah ruky. Kým sa tam však vydám nedá mi ešte nenapísať poriadnu recenziu na jedného z obľúbencov, ktorého ste mohli vidieť v nedeľnom videu tu:klik. Ako teda možno už šípite dnes to bude o letnom parféme, ktorý spĺňa všetky tri kategórie na to, aby ste si ho obľúbili - je neskutočne voňavý, má vynikajúcu výdrž a úplne super cenu :) Uznajte, znie to lákavo!

Aby som to už nenaťahovala ako korbáčiky, reč je o letnej limitke od Britney Spears Maui Fantasy. Aj napriek tomu, že ju prezentujem ako letnú limitku fakt, je, že je to ,,novinka" minulého leta. Myslím si, že k nám žiadne promo ani nedošlo a info o tejto novinke zachytili akurát tak skalní fanúšikovia. Ak si aj odmyslíme, či máte Britney radi alebo nie, vec sa má tak, že voňavky robí fakt fajn. Podľa mňa sú na rovnakej úrovni ako Escada, akurát 3x lacnejšie.


Táto starinka :) by mala zosobňovať pocity, ktoré má Britney, keď sa nachádza na svojom obľúbenom mieste Maui. Je to prekrásna letná ovocná vôňa, ktorá u vás vyvolá dovolenkové pocity, či ste na Maui, Korčule alebo na lokálnom jazere. Krásny pozitívny parfém plný úžasných tónov - marakuja, ružový grep, ibištek, cyklámen, pomarančový kvet, kokos, vanilka, ambra a všakovaké špeciálne Hawajské kvietky.



Vôňa je sladká a veľmi výrazná, čo ja osobne oceňujem, ale viem si predstaviť, že ak nemáte radi sladké vône je to na cukrovku :) Vydrží prekrásne viac ako pol dňa a vážne navodzuje dovolenkový pocit. Ja ju mám z https://www.parfemy-elnino.sk/, kde stojí 30ml 10€, čo stojí aj za nákup naslepo :) Za mňa určite letná top-ka a keď sa mi minie vybavím sa aj 100ml verziou :)

A čo vy a sladké parfémy? Môže byť? Počúvali ste kedysi Britney? Alebo ešte aj teraz? :)


2 komentáre:

  1. Mňa zaujala už v tvojom videu, myslím, že som to aj písala a idem si ju hneď objednať, teraz si ma presvedčila ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nuž... Ja viem, že som už komentovala video, ale nedá mi to, jak teraz čítam tento článok, tak si pokyvkávam hlavou že "áno, áááánoooo!!!" proste súhlasím s každým jedným slovom :) Ja osobne mám od Brituše rana takmer všetkyjej vône, tiež sa mi páči že majú takú docela "normálnu" cenu, dobrú výdrž a, povedzme si úprimne, aj chutnučké flakóny :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne