piatok 7. júla 2017

Dermacol Sea Salt Spray



Salt sprejom som odolávala roky :) Viem, že tu sú už dlho, niekto ich miluje a niekto neznáša - no vyberte si z toho, či to stojí za kúpenie alebo nie. Fakt je, že pri mori mám vždy najkrajšie vlasy. Minulý rok v Turecku som sa nestačila diviť každý deň aká vlasová bohyňa som bola. Krásna farba, objem, štruktúra - fakt wow. Potom som došla domov a v mihu momenta sa z bohyne stalo klasické mestské dievča, ktoré vytiahlo zo šuflíka kulmu a žehličku :) A teraz otázka je - čo je vlastne cieľom Salt spreju? Objem? Štruktúra? Messy look? Vlasy ako pri mori?



Keď mi z Dermacolu poslali Salt Sprej alebo oficiálne Beach Style Hair Spray with UV Protection poskočila som od radosti. Mohla som si ho konečne doma poskúšať a zistiť, či budem mať vlasy ako som mala minulý rok v Turecku.

Čím začnem, je samotný obal - podľa mňa fakt pekné modré balenie, ktoré evokuje more a leto. Balenie má 150 ml a sprej stojí okolo 5 €. Samotný sprej obsahuje epsomskú soľ, vďaka ktorej vlasy ostanú jemne vlnité. Okrem toho sprej obsahuje UVA/UVB čiže vlasy sú nielen krajšie ale ešte aj ochránené pred slnečným žiarením.


Čo ma zaujalo inak na prvé použitie bolo, ako sprej super vonia. Príjemná, jemne sladká ale svieža vôňa, ktorá vlasom prospeje najmä po obede vo Food Courte :) No a poďme na účinky :) Sprej vlasy reálne nechá ako od mora -poznáte to, taká tá slaná štruktúra. Po nastriekaní si ich pokrčte v rukách a nechajte uschnúť. Výsledok vidíte na fotke :) Jemne vlnité, messy, boho vlasy. Za mňa spolu s vrkočmi ideálny letný look, ktorý nestojí veľa námahy, ale vyzerá fakt super.

Ešte výraznejší výsledok je inak na krátkych vlasoch- kamoška si ho u mňa skúšala a výsledok je úplne taký ten časopisový efekt messy hair - za vyslovene pár sekúnd.


Čo však odporúčam robiť je nosiť si sprej so sebou a každé 4 hodiny naniesť nanovo. Tým pádom sa efekt uchová (inak vlasy padnú a sú rovné). Ja si sprej prestriekavam rada, lebo pekne vonia :) takže spájam príjemné s užitočným.

Za mňa veľmi príjemná letná záležitosť, vďaka ktorej mám ,,boho" efekt za pár minút. Ak by ste chceli jednoduchý tutoriál dajte vedieť, rada pripravím :)

A čo vy a Salt spreje? Máte doma? Skúšali ste? Aj vy máte pri mori super vlasy?


6 komentárov:

  1. Neviem ma tej fotke skot vyzeras ako keby si si necesala vlasy minimalme tyzden vobec sa ti to nehodi a s copom a upravenymi vlasmi vyzerae lepsie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Efekt se mi teda spíš nelíbí.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prepáč, mne sa to teda tiež skôr zdá čudné ak to nosíš takto :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. noo...konkretne s tymo by som bola opatrna....pozri si zlozenie...na prvych miestach je tam alkohol denat....nic moc pre vlasy...teda aspon pre tie moje. J.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Baby dakujem za komentáre a uznávam, že pre niekoho som mohla vyzerať ako šialená Bára s tými vlasmi :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne