utorok 4. júla 2017

Kiss kiss


Nakoľko sa momentálne nachádzam v Turecku nenapadol mi príhodnejší nadpis ako najväčšia Tarkanova odrhovačka :) Ak ste sa teraz prelakli, že nebudú recenzie, žiadne strachy :)
Doteraz ste ani nepostrehli, že tu nie som a nepostrehnete to ani nasledujúce dni. Recenzie sú pekne naplánované a ja tu mám wifi aj na rozdávanie, takže budeme spolu stále v kontakte :) Stále vám však radím skamarátiť sa s mojim instagramom tu:klik, pretože tam pravidelne pridávam fotky a videá :) 

Dnes to však bude o štvorici mojich najobľúbenejších Avon rúžov, ktoré v poslednej dobe točím dokolečka. Niektoré ste na blogu už videli, ale nakoľko sa ma na nich vždy ľudia v mojom okolí pýtajú povedala som si, že vám ich zhrniem do jedného príspevku aby ste ich mali pokope.


Keby som vám mala povedať jeden výrobok z Avonu, ktorý musíte mať neváhala by som ani sekundu a povedala by som vám, že je to matný rúž s názvom Supreme Red. Je to ten najlepší rúž aký mám doma a aký Avon kedy vytvoril. Je tomu tak z dvoch dôvodov - dokonalá červená farba (ale že absolútne dokonalá) v spojení s matným efektom (ktorý tlmí relatívnu ,,lacnosť" červenej) a vynikajúca výdrž a pigmentácia. To sú vlastne 4 dôvody :) Každopádne na tento rúž počúvam už roky komplimenty a stavím sa, že keď si ho objednáte budete počúvať to isté :)



Druhého obľúbenca by ste mali poznať ak máte radi jemné, neutrálne farby. Má názov Pure Pink a je to ten najideálnejší rúž pre denno-denné použitie. Tiež je z matnej kolekcie (čo je u mňa vždy veľké plus) a má nielen prekrásnu farbu ale aj úžasnú pigmentáciu a výdrž. Matné rúže vydržia vždy dlhšie ako lesklé, čo je super ak sa vám nechce kontrolovať farba každú pol hodinu. Aj keď by ste podľa názvu čakali, že pôjde o nejakú baby pink farbu opak je pravdou. Pure pink je mix nude a ružovej - v čoho dôsledku vznikla super farba na každý deň, ktorá sa hodí skoro každému.


O mojom treťom obľúbencovi je dobré prečítať si na blogu a až potom si ho objednať. Názov totiž podľa mňa zvádza k trochu inej farbe ako vo výsledku máte. Odtieň sa volá Revitalising Rapsberry čo vo mne evokuje šťavnatú letnú malinu. Vo výsledku máte skôr v skutku nevšedný odtieň, ktorý je lepšie 100x vidieť ako o ňom počuť. Je to totiž mix ružovej/červenej a zlatistej - čo je super letné kombo, ale nemá nič s malinami.  Rúž má pekné čierno- zlaté balenie, a má pevnejší obal ako Avon rúže zvyčajne mávajú. Je mastný, ale hutnejší ako iné rúže. Je silno pigmentovaný a s kľudom vydrží aj malé jedlo alebo pitie. Vďaka tým zlatým odleskom výborná letná vychytávka.


 A moju obľúbenú štvorku uzavriem hádam mojím prvým rúžom aký som kedy z Avonu mala a to Dream Fuchsia. Je to úplná ružová klasika, ktorá dodá tvári romantický dievčenský nádych. Mám pocit, akoby ma táto farba rozžiarila, keď som unavená a dodala mojej tvári energiu, keď ju potrebuje. Strašne často ho používam namiesto balzamu - pretože je mastný, ale super pigmentovaný. Za sekundu majú pery peknú farbu a hydratáciu.

Všetky rúže stoja do 7 € a ak má na ne Avon akciu tak ak menej :) A čo vy? Máte tiež obľúbený Avon rúž? Ktorý? 

4 komentáre:

  1. Ty máš výhodu že sa ti všetky farby hodia ja by som s tým ružovym vyzerala hro ne zle :D kočka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne všeobecne Avon rúže veľmi nesedia, ale tebe naozaj každý dotieň, i keď najviac sa mi na tebe vždy páčia tmavé rúže, takže prvý červený je podľa mňa top :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si pamätám ešte ako ti tie Mark neony nesadli a bolo mi to ľúto :/ ja ich ruže fakt zbožňujem a aj teraz sú ku mne na ceste ďalšie matne lebo tie sú proste top topov top :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne