nedeľa 30. júla 2017

Video: Ako si upraviť obočie


Krásnu slnečnú nedeľu :) málokedy začínam moje blogové príspevky pozdravom, ale tak som sa dnes dobre vyspala, že mám pocit, že s pozdravom k vám prenesiem dobrú náladu lepšie :) V dnešnom videu si posvietime na obočie :) Ako som napísala do statusu na facebooku - obočká nie sú sestry, ale najlepšie kamarátky, takže nemusia byť identické. Pri ich úprave by ste si nemali robiť stres, len si nájsť výrobok, ktorý vám sedí najlepšie :) No a o tom to dnes bude :) Dnes vám ukážem všetky moje najobľúbenejšie nástroje a potom sa pôjdem kúpať :)


Vo videu nájdete zrecenzované všetky tieto výrobky, takže ak chcete detailnejší popis nájdete ho jedným klikom hore :)


Ak máte radi jednoduchosť a efektívnosť určite by vám doma nemal chýbať tieň na obočie. Obočie vďaka nemu vykreslíte veľmi rýchlo a precízne. K tieňom odporúčam kúpenie štetca, pretože s maličkými štetcami, ktoré sú zvyčajne priložené sa ťažšie manipuluje a pri obočí je dôležité byť čo najviac precízny. Tieto Avon Mark tiene sú úplne úžasné, pretože mi jednak farebne výborne sedia a jednak obsahujú vosk, ktorý všetky zafixuje tam, kde má. Pekným bonusom navyše je pekné a kompaktné balenie, ktoré si môžete brať bez problémov všade so sebou. 



Dermacol púder na obočie je na mojom blogu absolútna stálica, pretože ho beriem so sebou na každú dovolenku a používam takmer denno- denne. Toto je moje 3 balenie, čo hovorí o jeho obľube. Veľmi praktický výrobok, ktorým si len pretriete obočie a máte o úpravu postarané. Jediná nevýhoda je, ak máte tenké obočie - v tom prípade sa vám s ním bude manévrovať ťažšie a vybrala by som si radšej iný výrobok. Ak však máte obočie hrubé tak potom sa divím, že ho ešte nemáte :)


Momentálne je mojím najobľúbenejším výrobkom Astor Eye Artist Brow Liner ceruzka a ja vám ju odporúčam všetkými 10. Je akurát tvrdá, takže si s ňou veľmi pekne vykreslíte obočie bez toho, aby ste si polovicu vytrhali (verte mi, viem o čom hovorím, keď píšem tieto slová - keď som mala S-he ceruzku na obočie ani som si ho nemusela trhať, pretože pri nanášaní mi ceuzka polovicu vytrhala :(

Každopádne ceruzka má super farbu pre brunety, drží pekne celý deň a dá sa zohnať v každej drogérke alebo veľmi lacno na webe.


Najkrajší, ale aj najťažší výsledok docielite s gélom na obočie. Mojím obľúbencom je Make-up Revolution Ultra Aqua Brow Gel. S gélom docielite dokonalé obočie, ktoré drží celý deň a nikam sa nepohne. Čo však treba povedať je, že gél je podľa mňa určený pre baby, ktoré už majú skúsenosti s úpravou obočia, a majú cit v rukách. Gél totiž treba nanášať štetcom a extrémne precízne inak veľmi ľahko skončíte s príliš hrubým alebo príliš hnedým obočím. Ak to však už máte v ruke tak absolútne neváhajte, je to fakt perfektná vec. 


A ako si urobiť obočie úplne najjednoduchšie? Napríklad s jemne zafarbeným gélom na obočie napríklad od Alverde. Výborná vecička za pár eúr, vďaka ktorej budete mať obočie pokope a bude mať jemne lepšiu farbu. Gél obsahuje štetec aký majú riasenky, ktorým si len jednoducho prečešete obočie a budete sa tešiť z ich upravenejšej verzie. 

A čo vy a obočie? Ako si ho upravujete? Používate niečo z tohto alebo niečo úplne iné? Ak iné, tak čo? Chodíte si dávať obočie upravovať alebo si ho upravujete samé?


6 komentárov:

  1. Dermacol "houbičku" mám doma taky a gel od Alverde jsem zkoušela, ale teď mi víc sedí ten od Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To mark duo zbožňujem, moje obočie po ňom vyzerá maximálne prirodzene :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dermacol tieň je super vec, mám ho veľmi rada. A tutoriál o obočku alebo o spoločenskom líčení uuuuuuuuuurčite urob, prosííííííííííííím.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne